Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historie Halliwellů začíná před mnoha staletími v malé kolonii na východním pobřeží nově objevené země, později známé jako Spojené Státy Americké. Zde se zabydlela mladá žena jménem Charlotte Warren, která bylo předpovězeno vydat se po stezkách magie a ovlivnit tím životy svých budoucích potomků. Později, ve druhé polovině 70tých let 17. století zjistila, že dítě které nosí bude jednou z největších a nejvýznamnějších čarodějek, které kdy do té doby na světě byly. Když se jí dítě snažili temné síly ukrást, přispěchaly jí na pomoc tři zvláštní ženy, které zachránili jak život její tak i její novorozené dcery- Melindy.

Poté, co Melinda dospěla, odešla do Salemu ve státě Massachusetts a v roce 1693 si začala vést knihu, do které zapisovala veškerá kouzla, vědění a magické recepty, na obalu knihy byla malá značka, známá jako triquetra- symbol síly a jednoty tří. O pár let později byla Melinda zrazena svým milencem, Matthewem Tatem- ďábelským zaklínačem, který chtěl získat její síly. Prozradil její tajemství měšťanům, kteří je poté odsoudili k trestu smrti. Pomocí svých schopností se sice mohla zachránit, ale kdyby je použila, ohrozila by tím život své dcerky Prudence o kterou se zatím starali její sousedé. Na hranici vyřkla ono památné proroctví, že v budoucnu se na světě objeví tři sestry, které budou nejmocnějšími čarodějkami jaké kdy svět poznal.

Tak, jak Prudence rostla, sílila i její moc. Svůj druhý život uchovávala v tajnosti, stejně tak i Knihu Stínů své matky. Magické schopnosti se dědily z matky na dceru po celé generace, z jedné Warrenovy na další. Na počátku 20. století se rodina přestěhovala do San Francisca, města na západním pobřeží Spojených státu amerických, kde se zabydlela ve Viktoriánském domě postaveném nad spirituálním nexem. Ve 20. letech se rodina rozvětvila a v domě začali bydlet tři sestřenice, které dům hojně využívali k různým večírkům na pobavení místní smetánky. Když se jedna ze sestřenic zamilovala do ďábelského zaklínače jménem Anton, nezbývalo ostatním, než ji zabít a její duši navždy proklít, aby zabránily budoucímu možnému shledání s jejím milým. Po letech se nejmladší ze sestřenic narodila holčička a protože ona i její dvě sestřenky měli jméno začínající na P, rozhodla se, že ji pojmenuje takovým jménem a započne novou rodinnou tradici. Její dítě, Penelopa Johnsonová byla rovněž předurčena dát se na dráhu čarodějky.

Penelope v domě vyrostla a stala se z ní skvělá žena a mocná čarodějka.Studovala dokonce na univerzitě, což bylo pro tehdejší ženy celkem neobvyklé. V roce 1950 se jí narodila dcera, kterou počala s mužem jménem Allan Halliwell. Protože v té době neměli lidé moc pochopení pro svobodné matky, rozhodli se milenci, že se raději vezmou (ovšem nevíme, jestli se tak stalo před nebo až po narození dítěte). Aby udrželi rodinnou tradici, dali holčičce opět jméno, které začínalo na P- Patricia. Allan byl členem hnutí Hippies a velkým ctitelem ideálů lásky a cesty míru. Pod jeho vlivem se Penelope soustředila na kouzla lásky a odmítala používat své útočné síly. V Haliwellovic domě pořádala večírky pro čarodějky a světlonoše, kde se praktikovala volná láska i magie. Zde se také poprvé objevuje světlonoš Leo, který se, věrný době, baví sváděním čarodějek. O spirituální zdroj pod domem však měl zájem jeden zaklínač a zlá čarododějka Robin. Ta se vetřela do Penelopiny přízně a pokusila se ovládnout nexus.
Nepodařilo se jí to, ale při útoku Allan v roce 1957 umírá . Nad jeho mrtvolou vzaly za své Penelopiny ideály o neútočení a cestě míru. Strašlivě se naštvala a pomocí své telekinetické schopnosti nakopala zadek Robin i Zaklínači.

Patty se zamilovala do nádherného maldíka jménem Victor Bennet a v roce 1971 se jim narodilo první dítě. Stejně jako její matka, i ona se rozhodla zachovat tradici a svojí dcerku pojmenovala na P- Prudence. Díky matčiným několikerým manželstvím se Patty rozhodla, že malá Prue nebude nosit příjmení Bennet, ale nechá jí to po dědečkovi- Halliwell. Stejně jako Halliwelové před ní i Prue byla čarodějkou a ovládala stejné schopnosti, jako její babička- telekinezi. O dva roky pozdeji se Victorovi a Patty narodila další dcera, kterou pojmenovali Piper- její schopnosti byly totožné s matčinými, dokázala totiž zmrazovat čas. Victor dobře věděl, že schopnosti, které má celá rodina přitahují velké nebezpečí a i když je nenáviděl, měl stále rád svojí rodinu a pokoušel se s tím žít. Ať tak či onak, stále zde byly jisté neshody, především s Patty a Penny, které chtěli s dívek vychovat čarodějky, zatímco on trval na tom, aby si užili krásy dětství a měli stejné podmínky jako ostatní děti. Během této krize se Patty zamilovala do dalšího muže- svého světlonoše Sama, ochránce, který na ni dohlížel. Doma mezitím pokračovaly roztržky mezi ní a Victorem, který ji pak v roce 1975 opustil. Další šok čekal Patty koncem března, kdy se dozvěděla, že čeká další dítě. Silnější magické schopnosti a vize budoucnosti byly jasnou známkou toho, že to bude holčička a dle rodinné tradice jí dala jméno Phoebe, její schopnost předpovídání neměla zatím žádná čarodějka v rodině. Na dívenky si ovšem brousil zuby silný zaklínač a proto se babička rozhodla, že je ochrání tím, že jim odebere schopnosti, čímž se pro něj stanou nezajímavé a budou v bezpečí. A tak dívky vyrůstali bez vědomí, kdo doopravdy jsou…

Po narození Phoebe a odebrání schopností se Victor vrátil k rodině a spolu s Patty začali děti opět vychovávat. Bohužel jejich štěstí nemnělo příliš dlouhého trvání. Victor byl smrtelný a i když byl poměrně schopný a silný, nedokázal své děti účinně chránit před útočícími zaklínači a démony. Připadal si příliš bezmocný a další spory s babičkou a Patty o budoucnosti dívek jej ještě více vyčerpávali. Rodinu opět opustil koncem roku 1976, možná i kvůli poměru, který spolu měli Patty a Sam. Po rozvodu už Patty nic nebránilo, aby se do Sama beznadějně zamilovala a později se jim narodilo dítě. Ovšem protože jsou vztahy mezi čarodějkami a světlonoši přísně zakázány, rozhodli se, že nejlépe svého čtvrtého potomka ochrání tím, že jej dají pryč a tak právě narozenou holčičku odnesli jeptiškám do místního kostela. Jediným jejich přáním bylo, aby se holčička jmenovala od P a tak se i stalo, dostala jméno Paige. Osud je neúprosný a ani Halliwellové nemají vyjímku, Patty přišla o život o rok později, když se snažila zničit vodního démona. Victor se po její smrti vrátil a chtěl se o dívky starat, ale babička měla na jejich výchovu vlastní názor a donutila jej odejít. Penny se po léta se o děti starala a ony vyrůstaly tak jako ostatní, chodily do školy, zažívali první lásku i zklamání. Prue se stala roztleskávačkou, Piper byla příliš bojácná, vždy byla trochu stranou dění a z Phoebe vyrostlo pěkné kvítko- posedlé kluky a mnoha neřestmi.
Paige vyrůstala v rodině Matthewsových a o svém zvláštním původu neměla ani ponětí. Dívka na první pohled nedisponovala žádnými nadpřirozenými schopnostmi. Moc tří se rozdělila mezi její starší sestry, přesto aniž by to věděla, síly jejího otce světlonoše v ní byly od narození. Mezitím žila vcelku obyčejný život. Její nevlastní otec pracoval jako požárník a společně se svou ženou se snažil vytvořit pro Paige milující a láskyplný domov. Nejprve se jim to dařilo, jenže pak začala Paige prožívat pubertu dokonce bouřlivěji, než její nevlastní sestra Phoebe. Měla potíže s alkoholem, chodila za školu a kouřila. Chytila se špatné party a začala svým rodičům, kterým vyčítala, že jsou pouze adoptivní, dělat ze života peklo. Její problémy vyvrcholily toho dne, kdy ji oficiálně vyloučili ze střední školy. Při hádce v autě ztratil Paigin adoptivní otec kontrolu nad řízením a došlo k tragédii, kterou si Paige dlouho dávala za vinu. Auto se vzňalo a oba její rodiče uhořeli. Ona sama z auta "vypadla" a probrala se na silnici. Ve skutečnosti se ve chvíli ohrožení života projevilo dědictví po jejím biologickém otci a ona se reflexivně přenesla z auta pryč. Po této strašné zkušenosti se Paige sebrala, dokončila si vzdělání a začala pomáhat lidem jako sociální pracovnice.

Nedlouho poté, co dospěly a začali žít své životy, se dozvěděly špatné zprávy, u jejich babičky byla diagnostikována těžká srdeční choroba. Zatímco jí Piper vydělávala na různé doktory, musely ji hospitalizovat v nemocnici. Mezitím Prue přišla o práci v Muzeu Přírodní Historie a Phoebe se odtrhla od svých sester a začala se pohybovat na tenkém ledě. Když babička viděla, jak spolu sestry nevycházejí, začala mít obavy o jejich budoucnost a nevěděla, zda jim má říct pravdu o tom kdo opravdu jsou a navrátit jim schopnosti. Než se však stačila rozhodnout, postihlo ji náhlé srdeční selhání a zanechala sestry osamocené. Phoebe svoji budoucnost neviděla v San Franciscu, ale v New Yorku a tak se tam také odstěhovala, zatímco Piper a Prue se zabydleli v rodném domě. Po mnoho měsíců byly odloučení, ale koncem léta se vše změnilo…

Phoebe se po ztrátě zaměstnání vrátila domů a hned prvního večera spustila kolotoč událostí. Po objevení knihy stínů a přečtení magické formule, se sestrám navrátily jejich schopnosti a opět se stali čarodějkami, jejichž povinností je chránit nevinné před silami temnot. Jejich dosavadní pohled na svět se změnil, už nic nebylo stejné jako dřív. Prue se setkala se svojí dávnou láskou- Adym, který pracoval jako detektiv u Policie v San Franciscu, Piper se zamilovala do údržbáře Lea, který pracoval na rekonstrukci domu a Phoebe se snažila najít správnou cestu, po které se má jako čarodějka vydat. V roce 1999 se sestry dozvěděly, že Leo není jen údržbář, ale jejich světlonoš- ochránce čarodějek, do kterého se Piper beznadějně zamilovala, stejně jako předtím její matka do Sama. Po několika vyhraných bitvách s démony a zaklínači nadešla finální zkouška, kde proti nim stál nejsilnější protivník, jakého kdy poznaly - čas. Silný zaklínač se je v jednom, neustále se opakujícím dni snažil zabít a s každým pokusem byl svému cíli blíž a blíž. Díky Andyho zásahu se jej však podařilo porazit, ovšem Andy přitom umírá a čarodějky už vědí, že i když dokáží ochránit spoustu nevinných, tak s bližními už tolik štěstí nemají…

Po létě bez démonů nastal pro sestry čas, aby provedli rituál přerodu, kde potvrdí to, že chtějí být nadále čarodějkami a také svoji sesterskou jednotu. Při soubojích s démony se poté mění jejich náhled na svět a začínají žít trochu jinak. Prue je nespokojená s prací v aukční síni a stává se fotografkou, Piper, která po Andyho smrti opustila práci v restauraci se rozhodla, že otevře svůj vlastní klub a začne tak odznova. Její život se po návratu Lea zkomplikuje, protože kromě něj ještě miluje jejich nového souseda Dana Gordona. Phoebe mezitím hodila všechny starosti za hlavu a začala opět chodit na univerzitu. Během roku plného démonů, kluků, změn zaměstnání, ochrany nevinných a únosů se sestry setkaly se světlonošem své matky a podařilo se jim pomstít její smrt.

Po dalším létě se sestry dozvěděly, že za všemi útoky démonů a zaklínačů, kterým v minulých dvou letech čelily, stojí démonická triáda a jejich životy se opět ocitly na hranici mezi láskou a magií. Zatímco se Prue rozhodla pracovat na volné noze, snažila se Piper s Leem u jeho nadřízených získat povolení ke sňatku a Phoebe se bezhlavě zamilovala do zástupce státního návladního (pozn. odhad:). Sestry byly nedlouho poté šokovány zjištěním, že na ně byl vyslán démonický zabiják, který je má za úkol zlikvidovat a oním zabijákem není nikdo jiný, než Phoebina nová láska Cole. Jejich sesterská jednota poté byla podrobena zkoušce, kdy se Phobe musela rozhodnout mezi sestrami a Colem. Ovšem i přes to, do domu Halliwellů zavítalo štěstí, neboť Pipea s Leem se konečně dostalo požehnání od Leových nadřízených a tak se mohli v klidu a bezestrachu vzít. Prue se pak snažila vyrovnat se svými starostmi a Phoebe se vydala po zlaté střední cestě, která vedla mezi jejími sestrami a jejím démonickým milencem. Ale toto štěstí nemělo příliš dlouhého trvání, neboť události které nastaly změnily už navždy jejich životy. Při jedné z bitev s démonem Shaxem bylo jejich počínání natočeno televizí a jejich tajemství poznal celý svět. Události se daly do pohybu a dům byl neustále obléhán novináři. Po Pipeřině nešťastné smrti se však podařilo přemluvit Tempuse k navrácení času a sestry tak dostaly další šanci, za ni však zaplatily obrovskou cenu, neboť tentokráte se Shaxem takové štěstí neměly a Prue umírá…

Poté, co čarodějky ztratily svojí starší sestru- svojí ochránkyni, druhou matku a nejsilnější z nich, se zdálo, že jejich budoucnost je zpečetěná a dále už nemohou pokračovat jako mocné čarodějky. Během událostí, které se staly během pohřbu Prue se však objevila nová naděje. Démon Shax si brousil zuby na dalšího nevinného, kterého měli čarodějky ochránit, ovšem jak se ukázalo, nejednalo se o obyčejného člověka, ale o jejich sestru Paige, o jejíž existenci neměly ani potuchy. Díky ní mohla být moc tří opět obnovena a Phoebe spolu s Piper, nyní nejstarší sestrou, ji zasvětily do světa magie a čarodějnictví. Mezitím, co spolu porážely démony a navzájem se ochraňovaly se začali lépe poznávat, Paige se přestěhovala k nim domů ne jako čarodějka, ale jako jejich sestra a pomalu se začal naplňovat jejich osud, kterým bylo zničení Zdroje všeho zla. Poté, co se tak stalo se schopnosti Zdroje přenesly na Cola, který v té době už neměl schopnosti démona Balthazara. Skrývaje svojí novou identitu, se Cole za pomoci věštkyně snažil získat Phoebinu ruku a poté do ní zasadit i sémě zla. Celá rodina oslavovala jejich sňatek, v jehož stínu stála Piper a fakt, že boj s démony jí připravil o možnost mít děti. Poté, co byly Colovy nové schopnosti prozrazeny, se sestry rozhodly, že je třeba jej zničit, pro Piper a Paige byla volba jasná, ovšem Phoebe si tak jistá nebyla a po boku svého manžela zvolila zlo. Sestry nyní stály na hranici, naštěstí se však Phoebe na poslední chvíli rozhodla pro dobro a opět společně porazily Zdroj. Poté, kdy už si sestry myslely, že mají konečně klid se objevila věštkyně, magicky přemístila Phoebino dítě do sebe a nechala se korunovat coby nový zdroj. Čarodějky poté s vypětím všech sil zničili ji i všechny její démony a tím definitivně splnily úkol pro který byly předurčeny. Anděl Osudu, který je navštívil nedlouho poté jim dal na výběr- buď se vzdají svých schopností a budou nadále už jen obyčejnými smrtelnými lidmi nebo si je ponechají a dál budou bojovat na straně dobra proti služebníkům pekel. Piper a Phoebe jsou svými schopnostmi natolik zklamané, že se jich chtějí vzdát, ale Paige se zalíbily a chce zůstat čarodějkou. Poté společně dospěly k tomu, že nemohou své potřeby stavět nad potřeby jiných- lidí v ohrožení, kteří je potřebují jejich pomoc a rozhodly se, že si své schopnosti přece jen ponechají, ale i tak je čekala sladká odměna v podobě Pipeřina těhotenství…

Po dalším létě, kdy sestry ochraňovaly nevinné a žily naplno své životy se Piper s Leem připravovali na narození svého dítěte- druhého čarodějo-světlonoše v rodině, obdařeného neuvěřitelnými schopnostmi a mocnými silami dobra. Phobebe, která se mezitím smířila s odloučením od Cola a našla si novou práci , coby redaktorky místního časopisu. Bohužel se Cole znovu vrátil obdařený silami démonů s pustiny a nehodlal se jí jen tak vzdát. Paige stála před rozhodnutím, zda má pomáhat lidem více jako sociální pracovnice nebo jako čarodějka a nakonec zvolila dráhu magie. Nyní, jako čarodějka na "plný úvazek" se mohla naučit mnohem více o svých povinnostech čarodějky a o schopnostech světlonoše, kterými je rovněž obdařena.
Démonický Cole se ještě naposledy pokusil mocnou magií zvrátit osud a získat zpět svou lásku, což vedlo k jeho definitivnímu konci. Phoebe se vší silou vrhla na budování své kariéry v časopise The Bay Mirror, kde potkala pohledného a bohatého Jasona.
Paige se stále snažila nalézt své místo v Haliwellovic rodině a kruhu Moci tří. Ustavičně bojovala s přízrakem nedosažitelné superčarodějky Prudence. Nakonec pochopila, že se na Prue nesmí dívat jako na soupeře, ale jako na svou tragicky zesnulou sestru, kterou nikdy nepoznala. Pomocí magie se setkala se svou babičkou i biologickým otcem Samem, jemuž pomohla nalézt správnou životní cestu a víru.
Piper porodila poprvé od dob Melindy Warrenové magií obdařené dítě mužského pohlaví. Chlapec dostal jméno Wyatt Matthew Haliwell a jeho schopnosti se zdají nesmírné. Pipeřino manželství s Leem prošlo první větší krizí, kterou však zdárně překonali.
V době extrémně horkého léta potkaly dívky tajemného mladíka se schopnostmi světlonoše, jež o sobě tvrdil, že přichází z budoucnosti. Prozradil čarodějkám, že se po tisíciletí spánku v mrazivém vězení probouzí mocnost známé jako Titáni. Ti v jeho čase povraždili všechny světlonoše a Starší, takže bylo dobro poraženo. Leo se rozhodne své šéfy varovat, ale přijde pozdě. Všichni Starší jsou mrtvi. Leo pochopil, jak je situace vážná a rozhodl se čarodějkám propůjčit moc dávných bohů, která je dost silná, aby Titány zastavila. Problém byl v tom, že stejně jako Moc tří funguje pouze stojí-li sestry bezvýhradně při sobě. Sám se musel postarat o zmatek, který vznikl mezi světlonoši. Sestry se bez Lea cítily ztracené, nejhůře to snášela pochopitelně Piper. Když se po několika pokusech konečně zdařilo Titány zničit, přála si, aby se vrátil domů. Leo měl však jiné poslání. Musel obětovat své pozemské štěstí, stát se prvním mezi novými Staršími a vrátit světu zpět rovnováhu. Zdrcená Piper se nemohla s odchodem manžela smířit.
Leo jmenuje Chrise novým světlonošem čarodějek, ten se mu odvděčí prapodivným způsobem. Když se Leo přenáší pryč, sám ho pošle na neznámé místo.

Rodinná historie až do narození a dospělosti nynějších čarodějek

Historie Halliwellů začíná před mnoha staletími v malé kolonii na východním pobřeží nově objevené země, později známé jako Spojené Státy Americké. Zde se zabydlela mladá žena jménem Charlotte Warren, která bylo předpovězeno vydat se po stezkách magie a ovlivnit tím životy svých budoucích potomků. Později, ve druhé polovině 70tých let 17. století zjistila, že dítě které nosí bude jednou z největších a nejvýznamnějších čarodějek, které kdy do té doby na světě byly. Když se jí dítě snažili temné síly ukrást, přispěchaly jí na pomoc tři zvláštní ženy, které zachránili jak život její tak i její novorozené dcery- Melindy. Poté, co Melinda dospěla, odešla do Salemu ve státě Massachusetts a v roce 1693 si začala vést knihu, do které zapisovala veškerá kouzla, vědění a magické recepty, na obalu knihy byla malá značka, známá jako triquetra- symbol síly a jednoty tří. O pár let později byla Melinda zrazena svým milencem, Matthewem Tatem- ďábelským zaklínačem, který chtěl získat její síly. Prozradil její tajemství měšťanům, kteří je poté odsoudili k trestu smrti. Pomocí svých schopností se sice mohla zachránit, ale kdyby je použila, ohrozila by tím život své dcerky Prudence o kterou se zatím starali její sousedé. Na hranici vyřkla ono památné proroctví, že v budoucnu se na světě objeví tři sestry, které budou nejmocnějšími čarodějkami jaké kdy svět poznal.Tak, jak Prudence rostla, sílila i její moc. Svůj druhý život uchovávala v tajnosti, stejně tak i Knihu Stínů své matky. Magické schopnosti se dědily z matky na dceru po celé generace, z jedné Warrenovy na další. Na počátku 20. století se rodina přestěhovala do San Francisca, města na západním pobřeží Spojených státu amerických, kde se zabydlela ve Viktoriánském domě postaveném nad spirituálním nexem. Ve 20. letech se rodina rozvětvila a v domě začali bydlet tři sestřenice, které dům hojně využívali k různým večírkům na pobavení místní smetánky. Když se jedna ze sestřenic zamilovala do ďábelského zaklínače jménem Anton, nezbývalo ostatním, než ji zabít a její duši navždy proklít, aby zabránily budoucímu možnému shledání s jejím milým. Po letech se nejmladší ze sestřenic narodila holčička a protože ona i její dvě sestřenky měli jméno začínající na P, rozhodla se, že ji pojmenuje takovým jménem a započne novou rodinnou tradici. Její dítě, Penelopa Johnsonová byla rovněž předurčena dát se na dráhu čarodějky. Penelope v domě vyrostla a stala se z ní skvělá žena a mocná čarodějka.Studovala dokonce na univerzitě, což bylo pro tehdejší ženy celkem neobvyklé. V roce 1950 se jí narodila dcera, kterou počala s mužem jménem Allan Halliwell. Protože v té době neměli lidé moc pochopení pro svobodné matky, rozhodli se milenci, že se raději vezmou (ovšem nevíme, jestli se tak stalo před nebo až po narození dítěte). Aby udrželi rodinnou tradici, dali holčičce opět jméno, které začínalo na P- Patricia. Allan byl členem hnutí Hippies a velkým ctitelem ideálů lásky a cesty míru. Pod jeho vlivem se Penelope soustředila na kouzla lásky a odmítala používat své útočné síly. V Haliwellovic domě pořádala večírky pro čarodějky a světlonoše, kde se praktikovala volná láska i magie. Zde se také poprvé objevuje světlonoš Leo, který se, věrný době, baví sváděním čarodějek. O spirituální zdroj pod domem však měl zájem jeden zaklínač a zlá čarododějka Robin. Ta se vetřela do Penelopiny přízně a pokusila se ovládnout nexus.
Nepodařilo se jí to, ale při útoku Allan v roce 1957 umírá . Nad jeho mrtvolou vzaly za své Penelopiny ideály o neútočení a cestě míru. Strašlivě se naštvala a pomocí své telekinetické schopnosti nakopala zadek Robin i Zaklínači. Patty se zamilovala do nádherného mladíka jménem Victor Bennet a v roce 1971 se jim narodilo první dítě. Stejně jako její matka, i ona se rozhodla zachovat tradici a svojí dcerku pojmenovala na P- Prudence. Díky matčiným několikerým manželstvím se Patty rozhodla, že malá Prue nebude nosit příjmení Bennet, ale nechá jí to po dědečkovi- Halliwell. Stejně jako Halliwelové před ní i Prue byla čarodějkou a ovládala stejné schopnosti, jako její babička- telekinezi. O dva roky pozdeji se Victorovi a Patty narodila další dcera, kterou pojmenovali Piper- její schopnosti byly totožné s matčinými, dokázala totiž zmrazovat čas. Victor dobře věděl, že schopnosti, které má celá rodina přitahují velké nebezpečí a i když je nenáviděl, měl stále rád svojí rodinu a pokoušel se s tím žít. Ať tak či onak, stále zde byly jisté neshody, především s Patty a Penny, které chtěli s dívek vychovat čarodějky, zatímco on trval na tom, aby si užili krásy dětství a měli stejné podmínky jako ostatní děti. Během této krize se Patty zamilovala do dalšího muže- svého světlonoše Sama, ochránce, který na ni dohlížel. Doma mezitím pokračovaly roztržky mezi ní a Victorem, který ji pak v roce 1975 opustil. Další šok čekal Patty koncem března, kdy se dozvěděla, že čeká další dítě. Silnější magické schopnosti a vize budoucnosti byly jasnou známkou toho, že to bude holčička a dle rodinné tradice jí dala jméno Phoebe, její schopnost předpovídání neměla zatím žádná čarodějka v rodině. Na dívenky si ovšem brousil zuby silný zaklínač a proto se babička rozhodla, že je ochrání tím, že jim odebere schopnosti, čímž se pro něj stanou nezajímavé a budou v bezpečí. A tak dívky vyrůstali bez vědomí, kdo doopravdy jsou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

carodejky

(maky, 6. 5. 2011 14:11)

jak se stat morskou panou a kde ste vzali ti retizki prosim odepiste mi nikdo hplki zbozuju vas moc :) na piste na icQ 594994342 a neb na email marketka.brizova@sezam.cz

hakrost

(hanah montana, 1. 5. 2011 14:08)

sorry,but it's really long

čarodějky

(melissa, 7. 4. 2011 16:55)

ahojky to jsem netušila že jste doopravdy čarodějky chtěla bych taky být čarodějka mam vás ráda a vaši by jsem chtěla

jste čarodějky

(alexis, 5. 2. 2011 11:41)

víte vaše díly ze seriálu čarodějky jsou dokonalí ,ale když se to vezme z druhé strany tak si tak jistá nejsem ahooj jste super

čarodějky

(Nikola Janecká, 11. 5. 2010 18:55)

Chtěla bychbýt jednou z vás.A to Phoebe

Ahojky

(Míša, 8. 5. 2010 20:54)

Ahojky, to bych teda nečekala, že to jsou opravdové čarodějky. Já myslela, že je to udělaný počítačově. Ale jinak patří vám můj obdiv.