Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotky z jejich domu

2. 12. 2007

kuchyn čarodějekKuchyně: Je velmi důležitá část domu.Kromě toho že se tam sestry ráno baví,odpoledne tam vaří slouží kuchyn take k připravování lektvarů.

obývákObývák:Tohle není moc důležitá místnost domu,protože tam sestry netráví tolik místa.

předpokojPředpokoj: Tady sestry často přemýšlejí co mají udělat s démony nebo tu taky často bojují se zlem.

zimní zahradaZimní zahrada: Tohle je krásná místnost celého domu kde sestry často relaxují někdy se zde i něco stane.

Vstup do domuVstup: Pokud sechtějí démoni,sestry nebo různá návštěva dostat do domu musí vstoupit tudy.(Pokud nepočítáme přnášení do domu)

PůdaPůda: Půda je bezesporu tou NEJdůležitější částí domu, zde je uschována Kniha Stínů a sestry zde také mohou nejbezpečněji kouzlit, neboť na půdu není odnikud vidět. Nejčastěji se boj se zlem odehrává právě zde.

Dětský pokojDětský pokoj: Pokoj pro miminko je udělaný z šatníku ,proto je velmi malý.

Phoebebin pokojPokoj Phoebe: Pokoj pro Phoebe je prý nejchladnější část domu.Když se Phoebe odstěhovala,byl z něho velký dětský pokoj ted je v něm zase Phoebe.

Pokoj pruePokoj Prue a později Piper: Největší soukromý pokoj v domě .Nejdříve byl Prue ,ale když se chtěla Piper s leem odstěhovat pryč tak jí ho Prue přenechala.

Pokoj piperPokoj Piper, Prue a později Paige: Nejdříve byl Piper,ale když se vdala tak jí začal být těsný a tak jí Prue přenechala svůj a sama se sem přestěhovala.Když Prue zemřela Piper s Phoebe tenhle pokoj udržovaly ,ale nakonec se do něj nastěhovala Paige.Když se Paige odstěhovala k Richardovi ,udelala z něj Piper tělocvičnu nakonec v něm zase bydlí Paige.

Sklep:Do téhle části domu chodí sestry když mají nějakou novou schopnost a neumí jí zatím dobře využívat takže aby nikomu neublížily.Sklep

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hmmmmmmmm uuuuuuuuuuuuuuu

(tajný obdivovatel, 3. 5. 2010 18:51)

tak už tu mám 3pppppppppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdddddddddddddd
NO PROSTĚ PRD

PROČ

(SIMONA ŠVARCOVÁ, 2. 3. 2010 17:54)

MAJITELKO BLOGU PROČ TU NIC NEVIDIM ODEPIŠMI SEM DO KOMENTÁŘŮ PROČ MI NEJDOU FOTKY.DO ZÍTŘKA MI ODEPIŠ DO 15 HODIN PŘEDEM DÍKY.simona švarcová