Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barbas

24. 11. 2007

Barbas

Barbas si rozhodně zaslouží místo čelní místo v démonologii. Je to démon strachu, který dokáže zhmotnit nejhorší noční můry, čímž zabíjí čarodějky. Porazit ho lze jen tím, že člověk přemůže svůj strach. Jednou za 1300 let se vrací z podsvětí, aby zabil třináct neprovdaných čarodějek. Když se mu to nepovede do půlnoci zmizí. Sestry ohrožoval celkem třikrát. Nejprve je považoval za obyčejné čarodějky, ale šeredně se zmýlil. Prue překonala s pomocí své matky strach a poslala ho do horoucích pekel (From Fear to Eternity). O rok později se už poučil a poslal na ně nájemnou vražedkyni Pekelnici, ale ani tentokrát neuspěl (Ms. Hellfire). O tři roky později se vrátil, aby se dívkám pomstil. Vykašlal se na třináct čarodějek a chtěl si to vytřídit pouze s Haliwellovými. Uvěznil je v domě a vyvolal jejich můry. Tehdy ho porazila Paige, když překonala svůj největší strach (Sympathy For The Demon).  : Prue se bála, vody protože v ní zahynula její maminka.
Největší strach Piper
: Piper si myslela, že se bojí letadel, později pavouků. Ve skutečnosti měla však strach, že opustí svoje dítě, stejně jako její rodiče opustili ji.
Největší strach Phoebe
: Phoebe se domnívala, že se bojí výtahů, ale doopravdy má strach, že ztratí sestru.
Největší strach Paige
: Paige si myslela, že se děsí uzavřených prostor. Ve skutečnosti se nejvíce bála, že nebude tak dobrá čarodějka jako Prue a zklame své sestry.
Největší strach Colea
: Cole si myslel, že se nejvíc bojí toho, že bude zase zlý. Ve skutečnosti měl strach, že ublíží Phoebe.  

Strachy některých postav ze seriálu:

Největší strach Prue

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

parada

(pata, 10. 4. 2011 20:41)

tenhle blog se mi libi proto ze neni moc dlouhi navi je to poucne.diky pochopila jsem co je demon strachu zac,a prestanu rikat ze kdyby to a to no nashle.

prue

(chrtgrttzjhtzuj, 12. 10. 2009 0:58)

nejvetsi strach prue byl ze se utopi jako patty