Jdi na obsah Jdi na menu
 


III. řada seriálu

22. 11. 2007
1. The Honeymoon's Over - Konec Líbánek
Phoebe si stěžuje,že Piper je pryč s Leem a jim nechala všechnu práci.Phoebe se bojí,že se Piper a Leo nemusí vrátit. Prue ji uklidní a pak jí řekne svoje obavy...ne protože se nechce vrátit,ale protože ji Starší nechtějí pustit. Telefon zvoní znovu...je to Darryl,který si myslí že vrah který zabíjí lidi a píše jim nějaké znaky na čela je démon. Prue najde v Knize Stínu Runu...to je démon který ochraňuje zlé smrtelníky za duše nevinných obětí. Zatím se jiný vrah se připravuje na dívky, jde po jedné a místo toho aby jí bodl, tak jí nakreslí na čelo nějaký znak. Pro její duši přijde démon v černém a vypadá to že není tak nevinná jak by potřeboval. Démon jde k Darrylovi který je v bezvědomí a v tom přijde Phoebe a Prue. Prue běží za vrahem ale ten uteče, pak se vrací a zabije démona. Darryl na sestry naléhá,aby vypovídaly u soudu. Ale sestry nechtějí, protože k zastavení vraha použili kouzlo a mohly by z toho být nepříjemnosti. V soudní síni pak Cole Turner žádá sestry o vražednou zbraň Athamae - to je nůž,který se používá na okultismus. Soud začíná.....obviněný propuštěn. Doma se pak se objeví Piper a Leo. V klubu P3 si Prue stěžuje Piper s různými věcmi. Řekne jí že byla pryč měsíc a měli o ní starost. Ale Piper jí řekne že Starší jim nechtějí dovolit být spolu. Phoebe se prochází po univerzitě a přistoupí k ní Cole a ptá se,jestli neví něco o tom případu bližšího. Phoebe se však vyhýbá odpovědi, a tak jí dá svůj telefon. Cole je na odchodu a Phoebe má předtuchu, ve které vidí Emilia jak zabíjí další obět. Cole jde sám garážemi. Vrah Emilio je v garáži a napadne Coleho ze zadu. Chce jej zabít, ale Prue a Phoebe jedou za rohem a když ho uvidí vyskočí z auta a napadnou Emilia. Phoebe před jeho výpadem vyskočí a "Levituje" Konečně aktivní moc! Poté sestry konečně Emilia porazí. Piper jde do koupelny a Leo jí navrhuje, aby si ho vzala! Pak jsou společně dolů a Piper si stěžuje, že ji požádal o ruku zrovna v koupelně. Piper sestrám řekne o Leově nabídce.Sestry jí blahopřejí dokud jim neřekne, že z toho není moc nadšená. Sestry se jí snaží utěšit, když v tom se Leo přenese do domu kvůli informacím o opatrovnících. Dívkám se zdá,že jde o démonické spiknutí v soudní síni. Dívky se dohadují o tom jaký démon by v tom mohl mít prsty a pak sestavují plán jak na něj. Dívky se dostanou do soudní síně a Piper vše zmrazí, soudce se promění na démona a pokouší se sestry zabít. Dívky utíkají do zadního pokoje a zamknou dveře. Cole se rozmrazí a jde za nimi. Soudce je poslán Colem do pekla. Cole mizí znovu do soudní síně k své zmrzlé póze. Dívky vstoupí do soudcovy komory a vidí už jen jeho zbytky v plamench.Dívky spěchají do soudní síně a zajímají se co řeknou Colovi. Phoebe vezme policejní obušek a praští Cola přes hlavu a ten padá na zem. Phoebe mu pomáhá se zvednout, vysvětlí mu že Emilio utekl a všichni se ho snažili doběhnout .Phoebe a Cole se na sebe dívají. V Klubu P3 pak Piper oznamuje Leovi, že souhlasí se svatbou.

2.Magic Hour - Magická hodina
Piper jezklamaná, že Leovi nadřízení jim nechtějí svatbu dovolit. Nicméně je tu jisté řešení- tajný svatební rituál, popsaný v Knize stínů, ale musí se uskutečnit velmi rychle. Phoebe se je snaží varovat, že to je osobní prospěch, ale proč by alespoň jednou nemohli udělat něco sami pro sebe? Z těchto úvah je vyruší Kitovo vrčení- jdou za zvukem a vidí, jak jejich hodná kočička útočí na bezbrannou sovu- kočku raději odklidí a v tom se sova změní v muže… Sestry mu dají alespoň nějaké oblečení a snaží se ho přesvědčit, že mu chtějí pomoci, ale on o pomoc nestojí a v nestřeženém okamžiku jim uteče. Oblečený a vyzbrojený jde za tím, který má jeho nynější situaci na svědomí- šéfovi kupy zaklínačů-světlokazů- chce jej zabít, ale díky jednomu z přisluhovačů je málem zabit on a nezbývá mu než utéct. Phoebe má předtuchu ve které vidí ono muže a vlka a myslí si, že na něj zaútočí.Se sestrami jde na místo z předtuhy a opravdu tam zahlédnou onoho muže, vlk však začne útočit na ně! Muž jej k sobě přivolá a spěšně spolu odchází - sestry sledují co se stane - vychází slunce a muž se změní v sovu, vlk se změní v ženu. Sestry se snaží ženu přesvědčit, že jsou na jejich straně. Doma jim pak žena poví svůj příběh - jmenuje se Brooke a její milenec Christopher jsou prokleti- on je ve dne sova a ona v noci vlk, takže jsou od sebe odtrženi. Do domu přichází světlokaz a snaží se je opět zabít, skoro se mu to podaří, než jej sestry zničí stačí vypálit po Brooke šíp, ale tu zachrání sova, která šípu vletí do dráhy. Světlokaz je sice zničen, ale Christopher pamalu umírá. Ani Leo mu nedokáže pomoci- zvířata léčit neumí. Brooke nechce, aby zemřel, proto se rozhodne, že se vrátí k muži, který je proklel a bude s ním-tím snad Christophera zbaví prokletí. V tom však nastává zatmění slunce a Christopher se mění v muže- Leo jej už dokáže uzdravit. Ale Brooke už je dávno pryč. a žádá světlokaze o zrušení kletby. Právě včas se objevují sestry s Christopherem a před světlokazem se políbí a tím zlomí kletbu. Sestry pak už jen rychle spěchají domů, protože nastal ten pravý čas na obřad- se sháněním kněžky starosti mít nemusí, protože obřad provede jejich babička. Ve slavnostní okamžik je však Leo násilím odtažen, aby se zodpovídal za tento čin, Piper se zhroutí

3.Once Up on a Time - Bylo nebylo
Piper je rozzlobená na Lea a Phoebe se seznamuje s malou dívenkou, ta použije kouzelný prášek, který přinutí Prue a Phoebe k upřímnému a pravdivému chování, jako by se jejich mysl přenesla zpět do jejich dětských let. Tato nevinnost jejich myslí jim dovolí vidět malé víly, které malá dívka střeží a také poznají zlo trolů. Trolové změnili dívku ve vílu a vzali ji do mystické jeskyně. Sestry použijí kouzlo s jehož pomocí mohou vidět malé nadpřirozené bytůstky- troly i víly. Čarodějky jdou do jeskyně a s pomocí svých magických schopností zničí troly. Mladá dívka se nechce vrátit domů a chce již navždy zůstat vílou. Piper se však podaří dívenku přesvědčit, aby se vrátila ke svému normálnímu životu. Ačkoli je Piper stále ještě nešťastná, Leo se vrátí a oba si pak uvědomí, jak je jejich láska silná a hledají způsob, jak společně chránit nevinné. Navíc to podle Knihy stínů vypadá, že nový přítel Phoebe, Cole, není obyčejný člověk.

4. All Halliwells' Eve - Předvečer všech Halliwellů
Halliwellovi se připravují na oslavu Halloweenu, když tu se náhle objeví ne příliš dobře naladěný démon a ihned se pustí se sestrami do boje. Při něm se otevře časový vír, který přenese sestry do Virginie roku 1670. Tam se dozvědí, že je přivolala skupina dobrých čarodějek, aby pomohli mladé ženě která má porodit magicky nadané dítě.

5. Sight Unseen - Zrakem nespatřený
Phoebe a Piper si dělají starosti o Prue, která si vzala do hlavy, že někdo z démonů chce zlikvidovat jejich rodinu. Když se jednoho dne vrátí domů, zjistí, že se do něj někdo vloupal a okamžitě začne věřit, že po nich opravdu někdo jde.

6. Primrose Empath - Prokletá empatie
Cole za použití svých schopností přivede Prue k muži, který dokáže cítit emoce druhých, ale tuto svou sílu nedokáže ovládat. Prue za použití magie jeho empatické schopnosti odejme, ale tím nevědomky osvobodí démona Vinceruse, který začne ubližovat nevinným. Zatímco se Prue snaží novou sílu ovládnout, Vincerus hledá toho, kdo ho proklel.

7. Power Outage - Nefunkční síly
Člen ďábelského tria připomene Colovi, že jeho úkolem je čarodějky zabít a ne se s nimi přátelit, natož pak se zamilovat do Phoebe. Cole za pomoci Andrase, démona hněvu, způsobí, že drobné neshody sester přerostou únosnou míru a vymknou se kontrole. Čarodějky proti sobě začnou používat své schopnosti, síla tří bude narušena.

8. Sleuthing with the Enemy - Pátrání s nepřítelem
Po všech problémech, které čarodějkám způsobil, se Cole rozhodne zmizet a zanechat Phoebe svému trápení. Čarodějky mezitím připraví lektvar na zničení jeho démonické formy a setkají se s Krellem, lovcem démonů, vyslaného zdrojem, aby našel za zabil Cola. Piper neochotně souhlasí s Prue, že s Krellem uzavřou spojenectví a společně Cola najdou a porazí…

9. Coyote Piper - Nevděčná Piper
Alchymista Kierkan vytvoří Terru, esenci ze své vlastní krve, schopnou ovládat lidi. Terra se však vymkne kontrole a přejde do jiného těla, ve kterém plánuje setrvat, dokud nebude mít příležitost ovládnout jednu z čarodějek, pomocí které hodlá svého tvůrce zničit. Její obětí se stane Piper a času než ji Terra zcela ovládne už moc nezbývá.

10. We All Scream for Ice Cream - Všichni chceme zmrzlinu
Prue zní v hlavě stále jedna a ta samá melodie a nemůže se rozpomenout kde ji slyšela. Zjistí, že zdrojem je zmrzlinářské auto a jak se zdá, právě v něm mizejí děti. Společně s Phoebe se snaží zabránit únosu malé holčičky, ale jsou vtaženy do neobydleného ledového světa, kde najdou unesené děti. Pomohou jim tedy na svobodu, což ovšem byla chyba.

11. Blinded By The Whitelighter - Oslepeni světlonošem
Halliwelovi potkají Natalii, světlonošku, která měla dohlížet na čaroděje jménem Eames. Od ní se čarodějky dozví, že Eames ovládá sílu odvracení, která dokáže vyrušit jakékoliv kouzlo, které by proti němu seslaly a proto musejí postupovat velice opatrně. Její varování však neberou vážně a rozhodnou se Eamese rychle zbavit, při čemž zjistí, že jeho cílem je zničit všechny světlonoše a čarodějky a právě mu pomohly získat další střípek do jeho mistrovského plánu.

12. Wrestling With Demons - Zápas s démony
Čarodějky se spolu s inspektorem Morrisem snaží ochránit nevinného, který se má stát podle Phoebiny předtuchy obětí démona. Démona se jim podaří zastavit, ale Prue si uvědomí, že už jej odněkud zná a její krátké zaváhání démon využije k útěku. Čarodějky zjistí, že démoni se rekrutují z řad lidí, během děsivých obřadů a ďábelského výcviku ztratí veškerou svoji lidskost, ale plnohodnotnými démony se stávají až poté, co zabijí nějakého nevinného. Prue vtom vidí příležitost, jak tohoto skorodémona zachránit, ale ostatní si myslí, že nejlepší řešení je jeho likvidace.

13.Bride And Gloom - Nevěsta a beznaděj
Piper s Leem plánují svatbu, Cole to chce dát zase do pořádku s Phoebe a Prue je unesena morfovačem (čarodějem schopným měnit podobu), který se s ní hodlá oženit. Vše je ovšem jen část plánu kněžky Dantalie, jak si obstarat Knihu stínů. Jakmile se totiž Prue vdá, odkloní se od dobra a protože je její magie napojena na sestry a samotnou knihu, bude je čekat stejný osud. Až se tak stane, bude zrušeno ochranné kouzlo knihy a získat ji pak může kdokoliv.

14.The Good, The Bad And The Cursed - Hodný, zlý a prokletý
Phoebe se během výletu s otcem do starého města duchů magicky napojí na Bo, trpící bytost obývající město a vše co se teď Bo stane, pocítí i Phoebe. Během toho, co se jí ostatní snaží pomoci, Leo zjistí, že Piper otci neřekla, kdo doopravdy je. Vyjde najevo, že město je prokleté, odsouzené opakovat stále jeden a ten samý den dokola.

15.Just Harried - Překážka sňatku
Nadešel den svatby, Piper je rozrušená, ale sestry ji uklidňují, že se určitě nic nestane a že nic strašného ji tento den nepokazí. Prue je však rozrušená ze svých snů, při kterých se ocitá v místním baru, neuvědomuje si, že během spánku se tam objevuje její astrální projekce, ta se pak připlete ke rvačce, po které umírá jeden ze štamgastů a Prue je hlavní podezřelá.

16.Death Takes a Halliwell - Smrt si bere Halliwellovu
Prue si všimne, že ji a její sestry sleduje podivná žena, za kterou se skrývá zvláštní stín. Brzy zjistí, že je zapletena do vyšetřováni inspektora Davidsona týkajícího se Cola. Vyjde najevo, že onen podivný stín je ve skutečnosti Anděl smrti a Prue si usmyslí, že jej zastaví než zabije nějakého nevinného…

17.PreWitched - Po deváté vše dobré
Piper s Leem nemají v Halliwellovic rezidenci potřebné soukromí a i přes námitky Prue a Phoebe chtějí bydlet ve svém vlastním domě. Mezitím co čarodějky řeší tuto zapeklitou situaci, je jedna z místních čarodějek zabita svým vlastním domácím mazlíčkem. Přemění se do lidské podoby a začne ohrožovat Halliwellovi. Každá ze sester ho zabije, ale on znovu a znovu ožívá a vrací se, čarodějky brzy zjistí, že smrtelným se stane teprve, až zemře devětkrát…

18.Sin Francisco - Hříšné San Francisko
Čarodějky zkříží cestu démonovi, který své oběti infikuje jedním ze sedmi těžkých hříchů a tím pomalu získává jejich duše. Infikuje každou ze sester a Lea a ti nyní musí bojovat nejen s démonem, ale i sami se sebou...

19.The Demon Who Came In From The Cold - Bezcitný démon
Phoebe zlikviduje démona, který zabíjí nevinné a zjistí, že byl jedním z Colových bratří. Cole jí prozradí, že jeho bratr byl vybrán zdrojem do elitního seskupení démonů s názvem Bratrstvo Trnu a protože je teď mrtví, už se nedozví, co má bratrstvo v plánu. Phoebe se pokouší Cola přemluvit, aby se do Bratrstva dostal a zjistil, co plánují a ona spolu se sestrami vymyslí, jak bratrstvo zastavit…

20.Exit Strategy - strategie odchodu
Poté, co vyšla najevo Colova neloajalita, vůdce Bratrstva, Raynor, usoudí, že jedinou věcí, která drží Cola na uzdě je jeho láska k Phoebe. K opětovnému prokázání loajality k Bratrstvu mu dá za úkol ukrást ochranné amulety dvou různých čarodějek. Cole je teď na rozcestí…

21.Look Who's Barking - Koukni kdo to štěká
Phoebe má vizi, ve které byl zabit nevinný, věří, že je za to odpovědný Cole a ve jménu dobra ho chce zničit. Cole se však za pomoci alchymisty učiní imunním proti lektvaru, který na něj čarodějky chystají. Ale vyjde najevo, že vrahem není Cole, ale někdo jiný…

22.All Hell Breaks Loose - Pekelné zlomy
Halliwellovi sestry přicházejí časně ráno domů společně s jedním doktorem.Za chvíli se ale sami otevřou dveře do domu a vletí tam démon Shax. Prue a Piper poraní a když se chystá udělat to samé také s doktorem, přiběhne Phoebe a démona dočasně zažene.Prue s Piper ho jdou hledat. Shax se objeví nedaleko jejich domu.Použijí svou moc zase ho zaženou.Právě v tu chvíli točí reportérka Elana Dominguez reportáž a kameraman natočí útok čarodějek. Phoebe chce zvrátit kouzlo, které Cola poslalo zpět na cestu zla.Pomocí kouzla se vydává k němu do podsvětí. Reportérka zatím dostane souhlas, aby v televizi uveřejnila svou reportáž.Před domem Halliwelových se začínají shromažďovat lidé a také novináři.Leo přijde s tím že jediný způsob ,jak se dá tomuto fiasku zabránit je,že musí donutit Tempuse,démona času a čas vrátil zpět na začátek dne.Leo se tedy přemístí do podsvětí za Colem a Phoebe a vše jim řekne. Cole řekne že by mohl přes Baltazara donutit Tempuse aby čas vrátil.Mezitím jede Prue a Piper do nemocnice kde pracuje doktor ,který byl ráno svědkem jejich útoku.Když s ním chtějí odjet,objeví se zase Shax a sestry ho zničí před zraky všech. U nich doma se objeví jedna žena-Elisa která je velmi obdivuje a je psychicky mimo.Prue na ni nemá náladu a pomocí telekineze ji vyhodí z domu.Jenže Elisa se velmi rozzuřila vystřelila do domu. Kulka zasáhla Piper. Prue se snaží přivolat Lea ale marně. Odjíždí tedy do nemocnice,chtěla odvézt Piper do nemosnice, lidé před domem ji nechtěli pustit a tak si musela cestu razit telekinezí a všechny odhodila.Policie si myslí že je nebezpečná a proto se vydávají ozbrojení do nemocnice. Vystřelí na Prue a když kulka letí…vrací se čas.Podařilo se přesvědčit Tempuse.Je znovu půl sedmé ráno a vše se začíná opakovat. Shax je zase v domě a Prue a Piper končí znovu na podlaze. Piper jen s lehkým zraněním ale Prue je mrtvá.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář