Jdi na obsah Jdi na menu
 


II. řada seriálu

22. 11. 2007
seriálu1. Witch Trial - Zkouška
Po Andyho smrti se Prue a sestry stále snaží vyrovnat s jeho ztrátou. Piper se rozhodla otevřít klub P3 a Prue, kterou ztráta lásky hluboce zasáhla se vrhla do práce, aby zapomněla. Objeví se silný démon Abraxas, který ukradne jejich Knihu Stínů. Sestry ji musí dostat zpět a zdá se, že Prue není dost silná, aby mohla proti démonovi bojovat. Svůj zármutek však nakonec dokáže ovládnout a společně Abraxase porazí a kniha Stínů se k nim dostane zpět.

2. Mortality Bites - Výčitky svědomí
Phoebe měla vidění, že bude v budoucnosti upálena jako čarodějnice. Sestry se rozhodnou jít do budoucnosti, aby zjistili důvod a mohly změnit osud. V budoucnosti zjistily, že jejich síly se velmi rozrostly a dokonce Phoebe má aktivní sílu, kterou v zármutku nad ztrátou milovaného člověka usmrtí člověka-viníka. Sestry zjistili, že není cesta zpět a musí zůstat v budoucnu. Když se snaží Phoebe zachránit, ona je odmítne, že musí přijmout svůj osud a nést následky za svůj čin. V budoucnosti se tak sestry naučili, že nemůžou využívat sílu ve svůj prospěch. Mají chránit nevinné a ne trestat viníky. Jakmile tohle pochopí, osud je pošle zpět a dá jim šanci žít nový život. V budoucnu Piper zjistí, že má dítě s Leem, a že jejich vztah nefungoval dlouho právě kvůli jejich schopnostem , často se při záchraně lidských životů ve svém vlastním životě míjeli. Začne se pak v současnosti rozchodu a odloučení tak obávat , že Lea od sebe odhání.

3. The Painted World - Zakletý obraz
Když Prue přečte tajemná slova na malbě je zakleta do obrazu. V něm potkává muže,který ji tvrdil,že ho do obrazu zaklela jeho bývalá snoubenka. Prue této historce uvěří. Phoebe si v Knize Stínu přečte kouzlo chytrosti a stává se velmi chytrou a inteligentní. Piper přinese obraz z aukční síně domů,kde před zraky Phoebe přečte taky tajemná slova a obraz ji vtáhne dovnitř. Phoebe začne hledat v Knize Stínu něco o zmizeních v obraze a najde v ní zmínku o tom jak kdysi byl zaklet do jednoho obrazu zlý čaroděj. Najde tam i kouzelnou formulku jak se dostat zpět. Formulku připevní na obojek kočky Kit a pošle ji dovnitř. Čaroděj chytí Kit dřív než si ji všimnou Prue s Piper a dostane se ven. V domě Halliwellových se popere s Phoebe a zapálí obraz. V posledních chvílích Phoebe s čarodějem se dostanou do obrazu. Sestry přečtou formulku, dostanou se ven z obrazu a čarodej umírá v obraze.

4. The Devil's Music - Ďábelská hudba
Piper se v jejím klubu moc nedaří. Uvítá tak, když jí hudební agent nabídne, že v jejím klubu může hrát známá skupina Dishwalla. Z agenta se však vyklube lump, který je spojen s démonem Masselinem a přivádí mu dívčí oběti, aby měl úspěch v životě. Mezi obětmi má být i neteř nového souseda Čarodějek Dana, kterému se Piper moc líbí. Piper se pohádá s Leem, vyčítá mu, že není s ní když ho potřebuje a že míchá jejich soukromí s prací světlonoše a nikdy se jí předem neptá na souhlas, když se to má týkat přímo jí či sester, a další drobnosti..... Sestry démona porazí a koncert úspěšně proběhne a klub 3P se stane k radosti Piper známým a oblíbeným.

5. She's a Man, Baby, a Man! - Vždyť ona je přece muž!
Phoebe má divoké sny, které končí vždy vraždou muže. Inspektor Morris požádá Prue o pomoc s vyřešením případu 4 vražd. Prue donese domů policejní spis a když ho Phoebe uvidí, pozná muže ze svého snu. Phoebe si myslí, že je zabíjí ona. Hledají tedy v knize stínů a zjistí, že je napojena na mysl démona zvaném Succubus a když přečtou připojené kouzlo na zničení, Prue se změní v muže. Succubuse může zničit jen muž. Prue tak pobíhá po světě jako muž a láká na sebe démona. Zavraždění byli členy seznamovací agentury i Prue se tam tedy přihlásí. Démon si vybere jako další obět Prue-muže. Démon je poražen , Prue se opět mění v ženu a oslavuje se v klubu 3P za přítomnosti skupiny Cranberries .

6. That Old Black Magic - Černá magie
Ďábelská čarodějka Tuatha zabíjí dobré čarodějky. V minulosti byla zazděna v jeskyni a v současnosti ji skupina mladých lidí nedopatřenímm osvobodí. Leo oznámí sestrám, že Tuathu může zabít jen vyvolený, ze sedmé generace potomka vyvolených. Leo potřebuje, aby mu sestry pomohly chlapce přesvědčit o jeho síle a naučili ho zacházet s kouzelnou holí, která se shodou okolností dostane Prue v aukční síni do rukou. Tuatha však chce kouzelnou hůl zpět. Sestry se musí věnovat útokům Tuathy a Leo učí chlapce ovládat svoji moc. Nakonec se chlapec utká v boji o hůl přímo s Tuathou a zvítězí jeho silnější vůle. Piper se chová k Leovi stále více chladněji a nakonec oznámí Danovi, že vztah s Leem ukončila a že miluje jeho.

7. They're Everywhere - Jsou všude
Piper a Prue mají strach, že jejich přátelé Dan a Jack Sheriden jsou černokněžníci, proto potřebují kouzlo, které by je poznalo, nic nenacházejí, ale používají kouzlo, které umožňuje jejich sesílatelům číst cizí myšlenky. Poté co kouzlo vysloví, přijde Phoebe, která ví jak poznat černokněžníka, stačí ho píchnout a když nekrvácí je to černoknežník. Poté to Prue a Piper vyzkouší na Danovi a Jackovi, zjistí, že nejsou černoknežníci, ale ukáže se že Jackové jsou 2, tedy dvojčata Jeff a Jack. Phoebe, která pracuje v nemocnici jako sestra má vidění, jak syna jednoho pacienta okrádá černokněžník o všechny vědomosti prstem, kterým píchá do mozku. On totiž hledá řešení Akašických záznámů, které mohou předpovědět budoucnost. Phoebe, Prue a Piper tedy musí zabít 2 černoknežníky, kteří mohou být kdekoliv na místě-zmizí a zase se objeví. Černokněžníci unesou jeho otce a nabízí ho jako výměnu za řešení zakódovaných Akašických záznamů. Piper, Phoebe a Prue jsou do lesa, kde se má uskutečnit výměna, ale Phoebe je v lese vysát mozek a upadá do komatu. Jakmile však sestry porazí černokněžníky tím, že si navzájem vysají černokněžníci mozek, Phoebe procitá a řešení Ak. záznamů zůstává v tajemství.

8. P3 H2O - P3 H2O
V letním táboře, kde zemřela jejich matka, se opět v jezeře objevil démon. Sestry se snaží démona zničit. Zjistili, že jejich matka také měla světlonoše do kterého byla zamilovaná. V tomto táboře se s ním setkají a zjistí, že pyká za své hříchy mládí -už je obyčejným smrtelníkem, ale stále miluje jejich matku a chce ochránit i je. Jejich matka zemřela v souboji s démonem, a aby zjistili, jak ho matka chtěla porazit, musí mít Phoebe vidinu o matčině smrti. Pro Phoebe je velice těžké vidět matku umírat. S démonem se pak rozhodne bojovat Prue, ačkoli se od matčiny smrti bojí vody. Nakonec démona přemůže matčin světlonoš, umírá a těší se na setkání se svojí láskou.

9. Ms. Hellfire - Pekelnice
Phoebe se učí na zkoušky, ale dole Piper pozvala pár hostů na mejdan a je hluk. Phoebe řekne ať se ztiší, a tak Piper mejdan ukončí. Phoebe ale zase slyší nějakou hudbu, sejde dolů, nikdo tam není, najednou ji něco neviditelného odhodí na stěnu a začne ji škrtit. Za chvíli to však odezní. Phoebe jde na druhý den do školy s Prue. Během přednášky ji to však vyhodí z lavice, mrští na zem, škrtí. Jakmile Phoebe dojde domu, čeká na ni Leo, který vysvětluje, že její minulé já se prolíná s jejím současným. Phoebe používá knihu kouzel pro návrat do minulosti. Tam zjišťuje, že Piper, Prue a Phoebe jsou sestřenice a snaží se zabít Phoebe, která je zlá, protože ji svedl černokněžník a musel Phoebe zvýšit sílu - vrhání ohnivých koulí, aby mohla zabít své sestřenice a získat jejich moc - zmrazit čas a mít zmrazující dech. Phoebe má však náramek, který jí chrání před sestřeničimi kouzly. Phoebe se vrátí zpátky, snaží se najít náramek, který by ji ochránil před kletbou sestřenic. Ony ji proklely aby se minulost opakovala-vždy zemře mladá, aby zabránili další zlé Phoebe. Náramek hledá u dítěte tehdy, teď u staré paní, aby si vzpomněla co se sním stalo, paní je však černoknežník z minulosti, který je nesmrtelný a chce tu zlou Phoebe zpět a proto ji neřekne kde náramek je. Phoebe si napíše kouzlo, kterým si prohodí duše, aby mohla v minulosti náramek uschovat tak, aby ho v současnosti našla. Duše se prohodí, ale černoknežník ihned nasadí zlé Phoebe náramek, a dobrá Phoebe je uvězňena v minulosti a nemůže se vrátit zpět. Piper a Prue v minulosti chytnou Phoebe, zaklejou ji a začnou ji škrtit aby ji zabili, ta se však nemůže vráti. Mezi tím Piper a Prue zabijou černokněžníka v současnosti a zlou Phoebe omráčí, a dobrá Phoebe tak tak pronese kouzlo pro návrat zpět.

10. Heartbreak City - Město zlomených srdcí
Zlý démon sebere Amorovi jeho kouzelný prsten a začne ničit všechny vztahy, které dal Amor láskou dohromady. Amora to ovšem pomalu zabíjí a tak vyhledá pomoc sester. Sestry mu nechtějí věřit, že je Amor a nakonec se dozví, že všechny jejich vztahy nejsou náhodné lásky, ale měli je právě díky Amorovii. Jen Leo je nadpřirozená bytost a Piper a Leo se zamilovali bez pomoci Amora. V knize Stínů najdou lektvar proti zlému démonovi, toho však chrání Amorův prsten a tak jim zbude jediná možnost. Všechny rozvrácená partnerství dát opět dohromady a tak zničit démona. Vliv démona se nevyhne ani Piper a Dana, a Prue a Jacka. Phoebe a Amor pomůžou lásce zase zvítězit a démon je poražen.

11. Reckless Abandon - Opuštěné dítě
Phoebe nalezne na policejní stanici miminko, které někdo odložil. Když ho chová má vidinu, jak muž -asi otec, utíká s dítětem před nějakým duchem. Phoebe vezme dítě domů, aby zjistili o jakého ducha jde a pomohli tak rodině dítěte. Jakmile však přinese dítě domů, obrátí se jejich život naruby. Dítě stále pláče a ani jedna ze sester si neví rady. Jediný kdo dítě stoprocentně utiší je Dan. Piper vidí, že Dan by byl ideálním partnerem, ale sama se ještě necítí připravena mít rodinu. Phoebe podle křestního jména na dečce dítěte a podle portrétu z její vidiny zjistí jméno rodiny. Navštíví rodinu a dozví se tak pravdu o staré tajné lásce Marty - nynější majitelky panství a jejího řidiče. Řidič však v minulosti chtěl Martu jen pro sebe a hrozil, že zabije jejího manžela. Marta se proto rozhodla zbavit jeho. Řidič od té doby jako duch zabíjí všechny mužské potomky Marty. Protože se sestrám nepodaří zlikvidovat ducha pomocí magie, Marta se rozhodne pro 2. variantu. Když zemře ona, zmizí i duch.

12. Awakened - Procitnutí
Když Piper těžce onemocní africkou horečkou z cizího ovoce, Prue a Phoebe se rozhodnou zavolat Lea. Ten však umírající Piper nemůže zachránit, jeho moc by nepůsobila. Tak se sestry rozhodnou ignorovat pravidlo nepoužití magie ke vlastnímu prospěchu a vyléčí Piper kouzlem. Nemoc, kterou zaklely do dětské hračky se však začne vinou hračky šířit po nemocnici. Piper se rozhodne, že životy ostatních jsou v ohrožení a požádá sestry, aby vzali kouzlo zpět. Jakmile Prue a Fíbi vysloví zpětné kouzlo, Piper upadne do komatu a zastaví se jí srdce. Jako duch opouští tělo a setkává se s Leem. Ten jí řekne, že ji nadevše miluje a poruší kvůli ní všechny zákazy. Leo Piper vyléčí, sám je však zbaven kouzelné moci. Jako smrtelník pak přichází za Piper do klubu a řekne jí, že o její lásku bude jako obyčejný člověk s Danem férově bojovat.

13. Animal Pragmatism - Zvířata a lidé
Trio devčat ze školy kam teď chodí Phoebe si vyzkouší kouzlo z knihy zamilovaných na Svatého Valentýna. Kouzlo funguje za nevědoucí pomoci Phoebe a tři zvířata jsou proměněny v lidi.(vepř, zajíc, had)Zůstanou jim však zvířecí vlastnosti a když se na druhý den opět začnou měnit zpět ve zvířata, hledají někoho, kdo to může zastavit. Trio děvčat však nemá tu schopnost a tak se zvířata vydají za Phoebe. Bohužel jejich zvířecí vlastnosti začnou vítězit a napadají lidi, dokonce zabijí jednoho ze svých řad.(vepře). Phoebe se podaří vymyslet kouzlo, jak je rychle vrátit do světa zvířat, bohužel se to odehraje v klubu 3P a jsou změněni všichni přítomní do zvířat. Phoebe musí kouzlo vrátit a tak Valentýnská zvířata zůstanou lidmi, ale za spáchané zločiny jsou za mřížemi. No a protože se vše odehrává na svátek Valentýna, Piper se rozhodne dát Leovi aspoň pohled jako příteli, Dan to však zjistí a zlobí se na ni, protože ji chce jen pro sebe. Leo dává Piper kytku a pohled, kde píše, že se zamilovala do obyčejného údržbáře a nyní je opět jen údržbářem a jeho láska je stálá a bude na ni čekat. Phoebe najde na škole kamaráda a Prue je o tomto svátku sama.

14. Pardon My Past - Hrozba z minulosti
Prue a Piper pořádají oslavu,zatímco Phoebe se učí na zkoušku z psychologie. Po dvanácté hodině už to vyrušování nesnese a sejde dolů a prosí Prue a Piper aby to rozpustily.Po chvíli ale Phoebe zase uslyší hlasitou hudbu.Takže se znovu vydává dolů ale zjistí, že už tam nikdo není.Najednou ji ale někdo neviditelný chytne za krk a začíná ji škrtit.Poté jí stahuje ramínko a laská ji.Nakonec spadne na zem a to už uslyší Piper i Prue a přiběhnou za ní.Po zbytek večera jí hlídají a druhý den ,když má dělat Phoebe tu zkoušku tak jde s ni Prue.Při zkoušce jí ale zase někdo napadne. Leo vysvětluje Piper, že ta záhada má co co dělat s Phoebiným minulým životem.Doma vyhledají kouzlo kterým se Phoebe může vrátit do svého minulého života. V minulém životě byla velmi dobrá čarodějka a byla s Prue a Piper příbuzná -sestřenice.Nejdříve byla sice dobrá ale poté se zamilovala do Antona který ji změnil na zlou Phoebe. Aby mohla zabít své sestřenky a tak získat jejich moc musel Antone ztrojnásobit její sílu.V této chvíli se ale Phoebe probudila.Sdělila všem co viděla.Vydává se na půdu aby našla rodokmen jejich rodiny.Tam zjistí že je právě ten den kdy Phoebe Russelová zemřela a že jí bylo právě tolik jako právě teď současné Phoebe.Phoebe si také vzpomene že v minulém životě rozbila jedné malé holčičce panenku.Když zjistí že ona žena ještě žije,vydává se za ní společně se sestrami a Leem do domova důchodců.Tam se dozvědí že minulou Phoebe někdo zabil a proto se musí Phoebe vrátit zpět do minulosti aby zjistila kdo že jí to takto ublížil.V minulosti se právě zlá Phoebe domlouvá s Antonem že zabije své sestřenice. Phoebe pak vyčítá sestrám že to ony ji chtěly zabít, ale že i ona před tím chtěla zabít je.Prue a Piper jdou na půdu aby se podívaly do Knihy stínů jestli tam není něco co by Phoebe zachránilo.Phoebe se s Leem znovu vydají do domova důchodců.Tam Phoebe přijde na to, že její jedinou záchranou je ten amulet.Proto stvoří kouzlo,které jí pošle do minulosti a bude jednat po vlastní vůli, takže se vymění se zlou Phoebe která bude v přítomnosti místo ní. Phoebe se zatím v minulosti snaží přesvědčit sestřenice, že ona je z budoucnosti a snaží se najít amulet, ale bezúspěšně.V současnosti se ze staré paní vyklube Anton,který zraní Lea a se zlou Phoebe jde do domu Halliwellových-Anton má ten amulet.Zlá Phoebe zaútočí na Prue a Piper ale ty na ní vyzrají a ona svou neopatrností zabije Antona.Sestry jí seberou amulet, aby se mohla pravá Phoebe vrátit.

15. Give Me a Sign - Dej mi znamení
Démon známý jako Litvack spolu se svými stoupenci chtěji zabít Bena Jessupa, kterému pomohla Prue za mříře, když se je pokoušel zabít. Benovi se podařilo uprchnout z vězení a unesl Prue, doufaje, že její schopnosti ho ochrání před útoky Litvacka. Prue zpočátku odmítá Benovi pomoci, ale pak ji ovládne jeho mužské kouzlo osobnosti a uvěří, že má dobrou stránku a slíbí mu pomoc. Piper se rozhoduje mezi Leem a Danem, Phoebe jí chce pomoci a tak vymyslí kouzlo na nalezení té pravé osoby. Kouzlo si však najde Prue a ta se zamiluje do Bena. Litvack si najde Bena a slíbí mu život za život tří sester. Ben souhlasí, sestrám nic neřekne, protože Litvack umí číst myšlenky, ale je rozhodnut stát na straně sester. Jen Prue mu měří a to se jí vyplatí. Díky Benovi zlikvidují Litvacka i jeho stoupence. Ben se vrací dobrovolně do vězení a chce začít nový život.

16. Murphy's Luck - Štěstí a smůla
Když Prue dostane v práci úkol vyfotit zajímavou osobnost připlete se zrovna k jejímu pokusu sebevraždy -skok ze střechy. Prue ji zachrání a kouzlem z ní sejme kletbu smůly. Černý anděl se na Prue rozzlobí a vybere si ji jako další obět, kletba smůly teď spočívá na Prue. Prue se nic nedaří a Černý anděl jí našeptává, že její vinou umírají lidé a chce přivést Prue k sebevraždě. Piper a Phoebe přijdou na to, že Prue pronásleduje Černý anděl, Leo jim o něm řekne, protože ví o jeho existenci. Bohužel Leo už nemá své schopnosti a tak jim nemůže pomoci. Phoebe měla vidění jak Prue stojí na mostě... holky si myslí, že chce spáchat sebevraždu. Ihned se na most vydají, ale už je pozdě, Prue chce skočit. Leo zatím doma hledá v knize stínů pomoc - žádné kouzlo tam bohužel není. Leo se bojí o svoji Piper, ale i o Prue. Je nešťastný a nechce za cenu svého štěstí obyčejného kluka s láskou Piper, vyměnit život Prue a tak požádá zpět o své schopnosti. Kupodivu je mu vyhověno. Leo se okamžitě přenese na most. Sestry spěchají na most a volají na Prue, že je pod vlivem Černého anděla. Prue se otočí a uvidí ho. Leo se zrovna objeví a vrhne se na něj a odnese ho sebou. Děvčata se štastně vrací domů.

17. How To Make A Quilt Out Of Americans - Zrada
Stará teta Halliwellových sester požádá holky o pomoc, prý je u nich démon, který svléká mrtvoly z kůže. Holky její žádost přijmou a vydají se za ní. Teta má však s démonem Crytem smlouvu, že za moc tří sester jí a jejím přítelkyním vrátí mládí a krásu. Teta ukradne - vytrhne stránku z knihy stínů s kouzlem a podle něj uvaří lektvar, který odebere sestrám jejich moc. Cryto vrátí tetě mládí a krásu a zbylé dvě kamarádky zabije a nutí tetu, aby mu pomohla získávat další starce, kterým výměnou za duši dá mládí a krásu. Sestrám se lstí podaří, aby Cryto vypil zbytek čarovného lektvaru a po vyslovení zpětného kouzla se moc tří navrací sestrám a Cryto se vrací do záhrobí. Teta umírá zároveň s Crytem.

18. Chick Flick - Démon filmového plátna
Phoebe se zamilovala do filmové postavy a právě když přišla z kina, napadl je doma démon. Prue a Phoebe ho pronásledují do kina, kde Phoebe rychle vymyslí kouzlo a démon zmizí. Piper se zatím chystá na první opravdové rande s Leem. Leo už na ni čeká v restauraci, vše začne celkem pěkně, pokud v restauraci nenarazí na Dana a jeho přítelkyni a dokud nezavolají Lea "nahoru". Druhý den se Leo objeví u nich a vysvětlí Piper, že byl odvolám právě kvůli nim. Hrozí jim a celému městu nebezpečí od démona, který přenáší na lidi zlo a pohybuje se mezi světem reality a filmu. Phoebe si vzpomene, že ho viděla právě ve svém oblíbeném filmu, ale je přesvědčena, že ho kouzlem zničila. Leo tvrdí, že démon je naživu, jinak by ho sem neposlali, aby sestry varoval. Sestry se vydají zpět do kina a opravdu naleznou démona na filmovém plátně a zrovna v Phoebině oblíbeném filmu. Démon z plátna pouští na lidi zlobu, sestry ho chtějí zastavit, ale jejich síly na filmový svět neplatí. Phoebin idol se ve filmu postaví na stranu sester a napadne démona, oba přitom vypadnou z plátna. Než se setry vzpamatují démon je pryč a stojí vedle nich filmová postava. Phoebe je v sedmém nebi a točí se jen kolem své filmové postavy. Prue je donucena dokončit rozdělanou práci na novém článku a tak Leo a Piper jdou hledat démona sami. Démon posílá do světa lidí vrahy z hororu a všichni mají za úkol zabít sestry. Jejich dům se tak stane malým peklem. Phoebe přijde na to, že tito fimoví vrazi se dají zabít jen tím způsobem - jakým zemřou ve filmu. No a pak je na řadě samotný démon a vrácení fimového hrdiny do filmu. Phoebe uvaří lektvar na vstup do film. plátna a zpět. Prue napadne šílený divák a té se rozbije lahvička a nemůže tak do filmu pomoci setrám. Sestry na démona nestačí a film končí, sestry jsou uvězněny ve filmu. Prue se astrálně přenese do promítací místnosti a dá zpětný chod. Pomůže tak sestrám uniknout z filmu a napadne ji zároveň spásná myšlenka, zastaví promítačku a lampa propálí film i k démonem. Phoebe se loučí se svým filmovým idolem. Piper leží v náručí Lea a probírají své první rande, Leo tvrdí, že nebylo tak zlé. Oba mají své povinnosti a každý může být odvolán a hlavní je čas, který jsou spolu.

19. Ex Libris - Ex Libris
Spolužačka Phoebe jménem Sharlin se velmi zajímá o démony a píše o nich článek, když si jde v knihovně půjčit encyklopedii o démonech, jeden démon ji zabije. Bohužel Sharlin si neuvědomuje, že zemřela a chová se nadále jako by byla živá. Druhý den, když jde Phoebe do knihovny dozví se od Morrise, že Sharlin našli s useknutou hlavou. Phoebe pak uvidí Sharlin v knihovně a neodvažuje se jí říci, že je mrtvá. Prue zatím při focení na ulici potká nešťastného otce, který hledá svědka vraždy své dcery. Prue se rozhodne mu pomoci. Duch Sharlin pomocí sester démona v knihovně zlikviduje, ale její duch ještě nenašel klidu a neodešel do světla. Prue je přesvědčena, že její úkol ještě není splněn a požádá jí o pomoc při usvědčení vraha děvčete. Sharlin vidí jen sestry a tak si pohraje s psychikou vraha a ten si myslí, že ho pronásleduje duch zemřelé dívky a raději se přizná. Nyní je již Sharlin připravena k odchodu.

20. Astral Monkey - Astrální opice
Doktor Wiilliamson, který léčil infekci Piper se jí znovu ozval, aby s ní mohl udělat testy, které by mu pomohly objevit protilátku. Piper se s ním odmítne setkat, ví, že ji zachráni Leo a bojí se, aby doktor něco nezjistil. Doktor zatím experimentuje se vzorky krve všech sester, které mu zbyly. Tyto vzorky aplikuje na tři opice. Pak zjistí, že opice mají zvláštní schopnosti. Jedna z opic, kterou si pojmenoval Prue má schopnost telekineze a mrští po doktorovi injekci ve které předtím smíchal krev všech tří sester. Díky této nechtěné injekci doktor získal schopnosti všech tří sester, bohužel je neumí správně používat. Prue v tu dobu fotí ve film. ateliéru jednoho herce a v záběru se jí objeví opice se štítkem z nemocnice a opět zmizí. Prue se ihned vydá domů a se sestrami hledá odpověď - přijdou na to, že opice patří do pokusné laboratoře Dr. Williamsona a že opice i on získali díky vzorkům krve jejich schopnosti. Dr. Williamson se zatím rozhodne využít svých schopností ke získávání orgánů od kriminálníků na transplantace. Doktor si myslí, že koná dobro, netuší, že krev čarodějek ve smrtelníkovi způsobí postupné šílenství. Sestry se snaží doktora zastavit, ten je však již v takovém stadiu, že napadne i je samotné a je silnější než ony sami. Nakonec se sestrám podaří doktora porazit, bohužel původní snaha, aby doktora zachránili zpětným kouzlem se nepodařila a doktor byl zabit. Jeho smrt jako nevinného těžce nese Piper, které se kdysi doktor snažil zachránit život.

21. Apocalypse, Not - Apokalypsu ne!
V ulicích San Franciska se rychle množí zločinnost a nepokoje. Leo a Piper si chtějí zajít na večeři a na ulici jsou svědky dalších nepokojů, Piper zastaví čas, ale né všichny zmrazila. Jedna osoba se dala na útěk, Piper a Leo ji pronásledují, ale záhadně jim zmizí. Vše řeknou zbylým sestrám a začnou hledat odpověď v knize Stínů, jestli existuje démon nepokojů. Při dalších nepokojích se osoba opět objeví a sestry ji pronásledují a setkají se tváří v tvář čtyřem mužům, z nichž jeden začne odříkávat kletbu. I sestry začnou odříkávat připravené kouzlo, zkřížení obou kouzel způsobý vír, který odnese jednoho z můžů a Prue do jiné dimenze. Zbylí muži zmizí a Piper si myslí, že zabili svoji vlasntí sestru. Piper a Phoebe doma hledají v knize, jak vše vrátit a zachránit Prue. Najednou se Piper zdá, jako by do ní vstoupila Prue a pak se začne pohybovat šipka na věšt. desce. Tak zjistí, že Prue je živá, ale v jiné dimenzi. Leo jim přinese zprávu, že tři záhadní muži se spojili s jeho nadřízenými DOBRA, aby vyjednali dohodu o spolupráci, jinak Prue a muž nemají šanci. Leo jim také oznámí, že budou muset jednat se zástupci ZLA a spojení DOBRA a ZLA nikdy nenese nic dobrého. Sestry si tedy dojednají schůzku a doma se pak snaží vymyslet společně zpětné kouzlo. Jeden z mužů prohlásí, že musí odejít a Leo ho tajně sleduje, dostane se tak do centra ZLA a zjistí, že záhadní jsou čtyři jezdci apocalypsy(Válka, Smrt, Mor a Hlad) a chystají konec světa. K tomu potřebují svého čtvrtého jezdce, který se ocitl s Prue v jiné dimenzi. Vše hned oznámí Piper a Phoebe, sestry se i přes tuhle skutečnost rozhodnou Prue zachránit. Při druhé schůzce, kde mají pronést zpětné kouzlo společně s třemi zbývajícími jezdci má Phoebe hrozné vidění, které zvrátí její rozhodnutí a společně s Piper pak odmítnou použít svoji část kouzla i za cenu života své sestry. Najednou se znovu otevře vír, který začne likvidovat jezdce. Piper a Phoebe rychle přečtou kouzlo a Prue se dostane zpátky do jejich dimenze. Leo jim pak přinese zprávu, že právě jejich nesobecké rozhodnutí o obětování sestry na záchranu lidstva přimělo centrum ZLA zlikvidovat jezdce apocalypsy, protože na světě je ještě příliš dobra, než aby tito 4 jezdci 100% uspěli.

22. Be Careful What You Witch For - Přej si a bude ti bráno
"Zástupci zla, jakási "rada" káraji démona se schopnostmi draka (chrli ohen a umi letat), že se nezvládá situace v San Franciscu, kde bydlí sestry Halliwellovy. Vezmou si na pomoc kouzelneho džina z láhve a společně se domluví, že zničí čarodejky prostřednictvím jejich vlastních přání. Sestry džinovi nevěři a domluvi se, že si žadna nebude nic přat a chtějí se ho zbavit. Každá ale bezdečně vypusti z pusy přáíi. Piper si přeje, aby Danuv život šel dál, Prue by chtěla zažít něco tak krásneho, jako je prvni láska znovu a Phoebe chce mit aktivni moc. Všechno se stane, s hroznymi následky. Prue se proměníi v sedmnáctiletou nesnesitelnou pubertačku s rovnátky, do doby prvni lasky a taky do doby, kdy ještě neměla kouzelnou moc čarodějky.Phoebe začne létat (tuto schopnost džin ukradne démonu drakovi, který ji samozřejme chce zpět) a z Dana se stane dědeček nad hrobem. Piper mu poví celou pravdu o svých schopnostech, ale Dan ji nevěří. Teprve až Leo ukaže sve schopnosti Světlonoše, je mu všechno jasné. Prue nebavi byt zavřená v pokoji, kde ji sestry schovaly, aby se ji něco nestalo, proto uteče oknem a začne ji pronásledovat démon Drak. Protože Prue ješte neví, jak se chovat v boji se zlem, vleze mu do léčky a ten ji zabije. Džin, ktery si užívá sve znovunabyte svobody začne litovat, protože si nepřál ničí smrt a nabidne, že se svobody vzdá, protože jedině tak se daji přání anulovat. Prue se ale jen vrati do původního věku, ale zůstává mrtvá. Piper a Phoebe znovu otřou láhev a maji další 3 přínéi. Přejí si, aby Prue obživla a pak společně, Silou tří, zničí Draka. Piper jde za Danem, ale ten s ni nechce mluvit. Jako druhe prani si tedy Halliwellovy přejí, aby si Dan nic nepamatoval a jeho život šel dal bez vedlejších následků. Třetím přánim daji džinovi svobodu.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář