Jdi na obsah Jdi na menu
 


I. řada seriálu

22. 11. 2007

1. Something Wicca This Way Comes - Všechno zlé je pro něco dobré
Phoebe se vrátila z New Yorku do San Francisca. Prue jí nejprve nedůvěřuje a je na ni protivná, ale poté, co Phoebe najde na půdě Knihu Stínů a řekne sestrám, že jsou čarodějky, pochopí, že by měli držet při sobě. Prue zrovna nastupuje do Buckland. Při pohovoru na ni záměrně Hanna'h vyleje plechovku s barvou. Prue ale nastaví ruce a barva ji záhadně obteče. Tak zjistí, že má čarovnou moc. Piper je mezitím v prácí a připravuje svoji specialitu, ale zapomene přidat víno a tak když přijde šéfkuchař, aby ochutnal, zmrazí ho! Samozřejmě nevědomky. Hned toho využije a kápně trošku vína na jeho vidličku. Phoebe je doma a zničehonic má předtuchu. A tak i ona zjistí jakou má moc. Piper chodí s Jerremim. Ten ji řekne, že ji něco ukáže, ale chce ji zabít. Piper ho zmrazí a snaží se utéct. Nakonec se Jerremi dostane až k Halliwellovým domů a tam ho všechny čarodějky sílou tří zničí.

2. I've Got You Under My Skin - Až na kůži
Phoebe potká v Quake zajímavého muže, který ji pozve k němu do ateliéru. Mezitím Andy s Morrisem vyšetřují vraždu jedné dívky. Piper je doma a sleduje dokumet o čarodějkách v dávných dobách, které byly upalovány a nesměli do kostela. Proto chce zjistit jestli je to pravda a vydá se do kostela. Nejprve se bojí, ale potom konečně vstoupí do chrámu. Phoebe je u fotografa v ateliéru. Ovšem fotograf je démon a chce z ní vysát její život. V tom tam ale přiběhne Prue a Piper o všechny tři ho společně zneškodní.

3. Thank You For Not Morphing - Návrat
Otec sester Victor najednou přijede do San Francisca za svými dcerami, se kterými se neviděl přes 20 let. Phoebe a Piper jsou nadšené, ale Prue v něm stále vidí jen muže, který opustil jejich matku. Čarodějky mají nové sousedy, ti ovšem nejsou obyčejní lidé, ale démoni, kteří jim chtějí ukrást knihu. Victor pozve dcery na večeři, ale Prue řekne že tam nepůjde a aby tam nešla žádná z nich. Phoebe se s ním ale sejde a promluví. Victor už ví, že mají čarodějné schopnosti a chce získat Knihu Stínů. Nějak je spojen se sousedy, kteří mají stejný cíl. Přijdou k Halliwellovým do domu a žádají, aby jim čarodějky vydali knihu. Ty se ale rozhodnou bojovat proti nim. Najdou v Knzie zaklínadlo, které by je zničilo, ovšem zničilo by o otce. A tak Prue pomocí shcopnosti přesune k Victorovi prsten, který ho chrání a přečtou zaklínadlo. Démoni zmizí a jejich otec odjede pryč z města.

4. Dead Man Dating - Rande s duchem
Čínského chlapce zabije v den jeho narození jeden z gangsterů, aby jeho tělo mohl vydávat za vlastní a tak oklamat policii. Ale podle staré Čínské legendy se duše, která není řádně pohřbena dostanou k démonovi, který by ji vzal do pekla. Z chlapce se stane duch, ale vidí ho jen čarodějky. Phoebe, která pracuje v hotelu jako věštkyně ho uvidí a začne si s ním povídat. Chlapec pochopí že je čarodějka a poprosí ji a Piper aby mu pomohli. Ty to řeknou Prue a rozhodnou se, že mu musí za každou cenu pomoct. Piper jde tedy za chlapcovou matkou a snaží se ji říct, aby mu uspořádala pohřeb. Ale neřekne to. Démon už ale jde pro jeho duši. Čarodějky ho zastaví. Nakonec se musí Piper s mladíkem rozloučit, protože bude pohřben. Je mezi nimi nějaké pouto, ale musí to tak být. A tak to nakonec dobře skončí.

5. Dream Sorcerer - Čaroděj snů
 Muž, který zkoumá sny se pomocí spánku dostává do snu žen a tam je zabíjí. Dostane se i do snu Prue, ta ho poprvé překoná a probudí se. Jede domů autem, ale narazí do sloupu a skončí v nemocnici. Phoebe a Piper za ní přijedou. Prue je v bezvědomí. Ve snu k ní opět přijde muž a pokouší se ji shodit dolů z vysoké budovy. Piper a Phoebe ji radí, aby proti němu použila svou moc. Prue je uslyší a muže odhodí dolů z budovy. Všechno dobře dopadne a Prue se brzo uzdraví.


6. The Wedding From Hell - Ďábelský sňatek
Piper chystá občerstevní na svatbu a na poslední chvíli zjistí, že se najednou změnila nevěsta. V ten den záhadně někdo zabije oddávajícíjo. Piper je to divné, hlavně když potká dívku, která tvrdí, že je ženichova původní nevěsta. Dozví se, že budoucí nevěsta je ve skutečnosti démon, který chce jen splodit dalšího démona, aby jejich rod nevyhynul. Prue, Piper a Phoebe se tedy večer vydají k domu, kde bydlí nevěsta (démon). Oknem se podívají do místnosti a uvidí tam nevěstu i s družičkami. Najednou do místnosti přijde striptér, kterého si objednaly. Jakmile ale skončí svoje představení všechny se na něho vrhnou a rozcápou hona kusy. Čarodějky tomu nemohou uvěřit. A tak když konečně nadejde den svatby a ženich a nevěsta spolu mají strávit svatební noc, vtrhnou čarodějky do místnosti a démona zničí.

7. The fourth sister - Čtvrtá sestra
Ďábelská síla (zlá čarodějka) která se zjevuje v zrcadle mladé dívky Avivy chce získat sílu tří. K tomu potřebuje začínající čarodějku. Využije právě Avivu. Dá ji moc a řekne jí, aby šla do domu čarodějek a přidala se k nim. Aviva poslechne. Přijde do domu Halliwellových, ale Prue ji nevěří, že je dobrá a taky nechce aby u nich přespala. Phoebe ji ale ukecá. Aviva má Phoebe asi nejradši a proto ji ukáže několik kouzel která umí. Ďábelská čarodějka nařídí Avive, aby zabila Prue, že ji brání aby se dostala k čarodějkám blíž. A tak Aviva poslechne a potajmu se vkrade k Prue do pokoje. Phoebe má předtuchu, jak Aviva zabíjí Prue a proto vtrhne do pokoje Prue, kde je Aviva a nastaví proti sobě svetr. Aviva v domění že přichází Prue na ni hodí ohnivou kouli. Prue mezitím už přišla na to, co je Ďábel v zrcadle zač. V Knize stínů tedy hledají zaklínadlo. Ale v tom tam přijde Aviva s Ďáblem v těle a chce je zabít. Ale Piper nastaví zrcadlo a to ji pohltí. Pak ho společně rozbijí. Z Avivy se stane normální dívka.

8. The Truth Is Out There... And It Hurts - Pohled z budoucnosti
Phoebe má předtuchu o mladé dívce, že se ji pokusí někdo zabít. Prue se trápí tím, že nemůže říct Andyme, že je čarodějka. A tak vyvolá kouzlo pravdy, které znamená, že všichni kteří jsou v domě uslyší po dobu 24 hodin jen pravdu. Prue tedy řekne Andymu že je čarodějka, ale on ji odpoví, že by se stím zatím asi nevyrovnal. Piper také využije kouzla pravdy a zeptá se Lea, co si o ní myslí. Ten ji řekne, že by s ní rád šel na večeři. Piper je z toho v sedmým nebi. Ale Phoebe má starosti o dívku ze své předtuchy. Přijde do Buckland a tam uvidí dívku Taniu a chlápka, který ji chce zabít. Je to démon a z lidí vycucává život. Naštěstí Phoebe najde v Knize Stínů zaklínadlo, jak démona zneškodnit. Všechny sestry tedy spojí síly a zbaví se démona. 24 hodin uplyne a Andy ani Leo si nic nepamatují.

9. The Witch Is Back - Návrat Čarodějky
Před několika stoletími zaklela předek čarodějek Malinda Warren zlého čaroděje do medailonku, za to, že využil její síly, ovšem Mellindu nakonec stejně upálí na hranici jako čarodějku. Medailonek se dostane do Buckland a teké k Prue. Ta ho samozřejmě otevře a tím na svět vypustí zlého čaroděje, který má jediný cíl. Chce získat všechny tři schopnosti, tedy sílu tří. Prue na něj užije sílu, ale jakmile ji jednou použije už na něj víckrát nepůsobí. O čaroději se dozví Rex a Hanna'h, kteří jsou také démoni a rozhodnou se, že mu pomohou dostat čarodějky, ale ve skutečnosti ho chtějí jen využít. Prue mezitím informuje sestry o jeho úmyslu. Nevědí jak zlého čaroděje porazit a tak je napdane vyvolat Mallindu Warrenovou, která má už s tímto mužem zkušenosti a už jednou ho porazila. Mellinda řekne čarodějkám, že musí udělat lektvar, který by čaroděje zneškodnil. Ovšem na to potřebuje několik ingrediencí, které v domě nemají a tak se Prue vydá pro pírko Sovy pálené do muzea. Čaroděj přijde do Quake, kde je Piper s Phoebe. Phoebe má předtuchu, takže čaroděj získá i její sílu. Piper a Phoebe neváhají a vrátí se domů k Mellindě, která už připravuje lektvar. CHybí jim ale ještě to pírko. Čaroděj chce získat i třetí sílu Piper, ta se ale jen tak nedá. V tom přiběhne Prue a přidá do lektvaru zbávající pírko. Mellinda vyndá medailonek z roztoku a zakleje do něj zpátky čaroděje.

10. Wicca Envy - Závist
Rex pomocí kouzla (ve kterém vstupuje do mysli lidí) donutí Prue aby z trezoru v Buckland ukradla velmi drahou korunku. Pak ji donutí, aby ji schovala k sobě do šuplíku. K Halliwellovým přijde Andy s Morrisem, protože kamery nasnímali jak si Prue dává diamantovou čelenku do kabelky. Začnou prohledávat její pokoj. Andy otevře zásuvku u stolu, ve které je diamantová čelenka. Piper to uvidí a rychle zmrazí čas. Phoebe vezme čelenku a odnese ji pryč. Prue vysvětlí, že čelenku nevzala a policie odejde. Rex se ale při jedné rozmluvě s Prue prozradí a nezbývá mu nic jiného než jít s pravdou ven. Chce získat jejich moc, jinak Prue skončí ve vězení a Piper s Phoebe zemřou. Čarodějkám nezbyde nic jiného než najít v Knize stínů odvolávací kouzlo. Jejich schopnosti se přesunou do kouzelné lampy a sestry ji odnesou Rexovi. Předají mu ji. V tom se ale objeví Hanna'h. Změní se v černou pumu a chystá se na čarodějky zaútočit. Piper najednou rozhodí rukama a zmrazí čas. čarodějky sice nevědí jak dostaly schopnosti zpět, ale neváhají a zmrazenou pumu přesune Prue nad Rexe. Černá puma tedy sežere Rexe a oba skončí v pekle. Žádná z čarodějek neví, že jejich moc jim vrátil Leo.

11. Feats of Clay - Na hliněných nohou
Do San Francisca přijede Phoebein bývalý přítel a poprosí ji, jestli by nemohla předat Prue vázu, kterou přivezl, aby ji ocenila. Prue souhlasí. Při aukci najednou přiběhne Prueina šéfová Clair a řekne Prue, že váza je kradená. Prue má problémy. Ihned jde za Phoebe, aby ji řekla, že její přítel vázu ukradl. Ale přistihne je v posteli. Běží za Piper a všechno ji řekne. Phoebe přiběhne dolů a dozví se, že její přítel vázu ukradl a nemůže tomu uvěřit. Bohužel ale Prue zjistila i to, že váza je stíhána kletbou. Kdo vázu ukradne, musí zemřít. Zachránil by ho jedině nesobecký čin. Čarodějky se jdou podívat do Knihy Stínů, jestli nenajdou něco o kletbě vázy. Ale Phoebiin přítel mezitím už jde do Buckland pro svůj trest. Ochránkyně vázy proti nemu vyčaruje jedovatou Kobru. V tom tam přiběhne Phoebe se setrami. Had se snaží zaútočit na Phoebe, ale její přítel ji zachrání a tím vykoná nesobecký čin a je uchráněn před smrtí. Váza se poté přenese na místo, kde byla před tím ukradena.

12. The Wendigo - Wendigo
Piper se v noci za úplňku porouchá auto. Zavolá do servisu, ale vybyje se jí mobil. Vydá se tedy hledat pomoc sama. V lese ji napadne monstrum živící se lidskými srdci zvaná Wendigo. Wendigo Piper poškrábe ruku a infikuje ji. Naštěstí ji zachrání muž, který po Wendigovi pátrá od té doby, co mu tato příšera zabila ženu a dceru. O této příšeře se samozřejmě dozví Andy a také vyšetřovatelka tohoto případu. Muž který Piper zachránil přišel na to, že se bojí ohně. Když šel s vyšetřovatelkou do garáží, chtěl si zapálit. Zapálil zapalovač a vyšetřovatelka se příšerně lekla. Pochopil, že je Wendigo, ale ta ho zabila. Z Piper se mezitím už začínal stávat další Wendigo. Aby tomu zabránily, musely by zabít toho, kdo ji to udělal. Zatím se Andy s vyšetřovatelko vydá do parku, kde byla Piper napadena. Z Vyšetřovatelky se stane Wendigo a chce Andymu vyrvat srdce. Naštěstí přijde Piper s Phoebe a vystřelí světlici, takže Wendigo uteče. Ovšem přimíchá se tam i Piper, která už je taky Wendigo. Phoebe neví na kterou světlici vystřelit. Vystřelí ji na Wendiga-Piper. Ta ale zastaví čas a Prue přemístí světlici na pravou Wendigo. Piper se opět změní v Piper a Andy se uzdraví.

13. From Fear to Eternity - Strach
Každých 1300 let se vrací čaroděj, který se živí strachem čarodějek. V pátek 13. zabil už dvě čarodějky a chce dostat i Prue a Phoebe. Pokud by se mu podařilo do půlnoci zabít 13 čarodějek, mohl by ovládnout celý svět. Prue se tedy snaží vyhýbat vodě a bazénům. Ovšem zapomene na to a jde se vysprchovat. Najednou se sprcha začne plnit vodou a Prue se začne topit zachrání ji Andy, který uslyší její křik. Phoebe nastoupila do Nové práce, která se zabývá prodejem domů. Zavolá do kanceláře zákazník, který by chtěl koupit. Ve skutečnosti ji telefonoval démon strachu, který změnil hlas. Šéfová Phoebe tam zrovna není a tak se Phoebe nabídne, že zákaznici dům ukáže sama. Přijede na určené místo, ale nikdo tam není. Najednou se tam objeví démon a zjistí, z čeho má Phoebe největší strach. Že nebude moci pomoct svým sestrám až jim půjde o život. Prue je v kanceláři a zazvoní ji telefon. Volá ji démon, který si změnil hlas na Phoebiin. Řekne ji, že by potřebovala vyzvednout v domě, který nabízela. A tak se Prue vypraví do domu, kde je Phoebe s démonem strachu. Na zahradě domu je bazén, který ale Prue ignoruje a jde dál. Najednou uvidí svázanou Phoebe a démona. Ten ji hodí do vody a topí ji. Phoebe nemůže nic dělat. Prue se zjeví její matka a řekne ji, aby použila svou moc a zachránila se. Prue vyplave a démona odhodí. Pak osvobodí Phoebe a společně ho zneškodní.

14. Secrets and Guys - Tajemství
Chlapec s čarodějnými schopnostmi je unesen. Pomocí svých schopností dá čarodějkám zprávu přes spiritistickou desku, znějící: POMOZTE MAXOVI! Prue zajde za Andym, jestli se náhodou nepohřešuje někdo jménem Max. Andy tvrdí že ne. Phoebe je mezitím doma s Leem, který opravuje celý dům. Uvidí ho, jak pomocí levitace vyměňuje svítící žárovky. Leo ji vysvětlí že je Světlonoš, a že si kvůli tomu nemlže nic začít s Piper. Prue jde za Maxovým otcem a zjistí, kde se Max nachází. Snaží se ho osvobodit, ale přijde jeden z únosců. Prue sváže provazy a na Maxe přidělý výbušninu. Únosci chtějí vykrást jeden z největších sejfů a k tomu potřebují Maxovi schopnosti. Vezmou tedy Prue s Maxem do dodávky. V tom se tam objeví Maxův otec, ale jeden z únosců ho zastřelí. Max pomůže únoscům dostat se do sejfu. Prue mu poradí aby pomocí svých schopností zničil výbušninu. Max poslechne. Prue potom oba únosce odhodí do sejfu a zamkne. Prue s Maxem odjede do garáží, kde byl zastřelen Maxův otec. Ten už je zdraví, protože ho zachránil Leo, ovšem otec si myslí, že to byl anděl. Všechno se vyřeší a Prue se vrátí ke svým povinnostem.

15. Is There a Woogy in the House? - Máme v domě bubáka?
 Krátce po silném zemětřesení Piper ucítí plyn. Řekne o otm Prue a ta ji to potvrdí. Zřejmě uchází ze sklepa. Piper zavolá opraváře. Phoebe sejde dolů a zeptá se o čem že se to baví. Sestry ji řeknou že o sklepu a začnou do ní rýpat, že se jako malá bála bubáka ve sklepě. Phoebe tvrdí že tam opravdu byl, a že do sklepa za žádnou cenu nepůjde. Piper s Prue odejdou do práce a Phoebe zůstane doma. Za chvíli přijde opravář a jde se podívat do sklepa na plyn. Vezme si baterku, ale najednou zakopne a spadne na zem. Uvidí puklinu v zemi a strčí do ní šroubovák. Tím vypustí bubáka ven, který vypadá jako stín. Bubák z opraváře udělá zlého člověka a chce aby mu přivedl Phoebe. Opravář začne volat o pomoc, jakože se mu něco stalo. phoebe tam nechce jít, ale potom si dodá odvahy a jde do sklepa. Uvidí bubáka. Bubák z ní udělá zlou čarodějku a dá ji novou schopnost. Najednou domů přijde Piper. Opravář vyjde ze sklepa a snaží se ji zabít. Ale přiběhne Phoebe,v ruce se jí najednou objeví bejsbolka a s ní omráčí opraváře. Hned jak přijde Prue domů, řekne ji Piper, že Phoebe má novou moc. Phoebe ale řekne že ji nemůže ukázat jen tak. K Halliwellům domů má přijít důležitá návštěva i s Clait na večeři. Ale po zemětřesení to tam vypadá dost hrozně. I tak návštěva přijde. Piper je v kuchyni a chystá večeři, jenže všechny elek.spotřebiče se zbláznily a tak Prue nezbývá nic jiného, než večeři odvolat. Najednou je dům vyplyvne a pokaždé když chtějí dovnitř, dá jim silnou elektrickou ránu. Ale Prue s Piper si vyčíhnou chvíli. Andy jde za Phoebe aby se ji zeptal na několik otázek. Jakmile odchází a otevře dveře, Piper ho zmrazí,ale tím i Phoebe a tak se ukáže, že je zlá čarodějka. Piper s Prue se dostanou na půdu a hledají něco v Knize Stínů. Pak jim dojde, že babička jim vyprávěla pohádku o bubákovi a že právě to bylo ono zaklínadlo. Bohužel si na to ani jedna nemůže vzpomenout. Jdou dolů, ale přijde tam Phoebe. Prue ji řekne, aby řekla tu pohádku od Babi. Phoebe nejprve nechce, ale potom se přemůže a řekne ji. Tím opět vrátí bubáka do podzemí. Nakonec sestry zapíšou do Knihy Stínů zaklínadlo pro přísští generace.

16. Which Prue Is It, Anyway? - Která Prue je ta pravá?
Čaroděj války jménem Gabriel musí získat moc prvorozené čarodějky - Prue. Prue je v Buckland a očekává důležitého zákazníka. Přijde žena a dohodne si s Prue schůzku, aby ji ukázala všechny předěmty, které chce prodta v aukci v Buckland. Pru přijede na dohodnuté místo. Vejde do místnosti a setká se se zákaznicí. Zákaznice ji ukazuje různé předměty a dojde i na pranýř. Prue do něj strčí ruce a řekne, že je opravdu zajímavý, ale že mu chybí druý díl. Najednou se zaklapnou želízka a Prueiny ruce jsou uzmačené v pranýři. V místnosti se najednou objeví Gabriel a chce aby mu prue dala svou moc. Myslí si, že ji projevuje rukama a proto ji připevnil pranýř. Jenže Prue si zástrčky odsune a bodne Gabriela kopím. Nic se mu nestane a tak Prue uteče. V Knize Stínů zatím Phoebe najde jak si 3x zvětšit sílu, aby Prue mohla odtrhnout Gabriela od jeho meče a tím ho zabít. Prue jde na půdu a řekne zaklínadlo. Kouzlo se vydaří, ale místo velké síly se objeví tři naprotsto stejné Prue. Phoebe je odliší svetry. Prue dostane černý, klon A růžový a klon B modrý. Prue s kolnem A jdou do práce, aby zjistily adresu Gabriela. Prue však musí na oběd s Clair a odjede. Klon A jde do garáží. Něco ji oslepí a pak ji Gabriel zabije. Prue cítí bolest a Clair ji raději odveze domů. Klon B jde do Gabrielova domu a chce zabít jeho sestru. Ale Gabriel sestru zabije sám a poté i klon B. Prue nezbývá nic jiného než vymyslet past na Gabriela. Gabriel přijde k Halliwellům domů. Prue mu uteče do obýváku. Za pohovkou najednou vyleze Piper s Phoebe. Zastaví ho a Phoebe mu pěknou vrazí. Gabriel na Prue hodí svůj meč. Chce se ho opět přitáhnout, ale Prue ho obrátí proti němu a probodne ho.

17. That 70's Episode - Návrat
Jako každý rok i tentokrát přijde k Halliwellům babiččin obdivovatel Nicholas. Tentokrát ale z jiného důvodu. Zjistí, že se čarodějkám vrátily síly a chce je získat. Bohužel díky prstenu od jejich matky, má imunitu proti schopnostem čarodějek. Čarodějkám nezbývá nic jiného než se vrátit v čase a úmluvu mezi ním a jejich matkou překazit. Setkají se se svou matkou, což je pro Phoebe opravdu silný zážitek. S babi, která si nejprve myslí že jsou zlé čarodějky a také se sebou samými jako malé. Úmluvu se jim podaří zrušit a také přemoct Nicholase.

18. When Bad Warlocks Go Good - Když se zlo mění v dobro
Tři bratři jsou démoni. Jeden z nich ale nechce být zlý a chce se stát knězem. Ostatní dva ale bez jeho třetí síly nemohou získat svoje schopnosti. Prue se rozhodne, že mladého kněze za žádnou cenu nevydá zlu. Nechá ho přespat v jejich domě. V noci bratři vyvolávají jejich síly a kněz uprostřed noci odejde a jde za bratry. Aby se stal také démonem, musí zabít nevinného člověka. Bratři mu přichystali jako oběť mladou ženu. Naštěstí ho objeví Prue se sestrami a zastaví ho. Oba bratři prosí kněze, aby se k nim přidal a jestli ne, zabijí ho. Mladší bratr chce kněze bránit, ale nejstarší z nich ho zabije. Mladší bratr než umře stihne zabít staršího a tímto oba zemřou. Kněz se stane řádným knězem.

19. Blind Sided - Naslepo
Prue se stane svědkem únosu malého chlapce. Pomocí rukou je udrží ve vzduchu aniž by chtěla. Uvidí ji reportér, se kterým bude mít později problémy. Piper zjistí, že démoni žijí ve stoce. Phoebe jde za mužem, kterému se před 13 lety stalo totéž. Je slepý. Phoebe se od něj dozví všechny důležité informace a s Piper se vydají do odpoadních stok. Prue zatím doma připravuje vátažek z kořene, který by démony zabil. Piper spadne do díry a Phoebe zavolá Prue aby ihned přijela. Prue vezme uvařený lektvar a vydý se na cestu. Ovšem ke stoce přijede i Andy. Prue pomůže Piper dostat se ven. Uvidí jak chce démon zaútočit na Andyho a použiije svoji moc. Tím se před Andym prozradí. Phoebe s Prue najdou dva unesené chlapce. Napadne je démon a praští s nima o zem. Na poslední chvíli vezme Prue lektvar a vyleje ho na démona. Ten se vypaří a malí chlapci, kteří byli osleplí opět uvidí. Andy a Prue si promluví o jejich schopnostech a Prue mu vše řekne.

20. The Power of Two - Síla dvou
Piper odjede do Honolulu a Phoebe s Prue zůstanou samy dvě doma. Phoebe při prohlídce Alcatrazu uvidí jak duch mrtvého vězně zabil průvodce. Zjistí si o něm podrobné informace. Jediná možnost jak zastavit ducha aby nevyvraždil všechny ty co ho poslali na smrt je ZEMŘÍT! Prue se nabídne že to udělá. Musí vypít jedovatý odvar a po smrti říct 3x zaklínadlo. Ovšem Phoebe ji musí do 4 minut poskytnout masáž srdce, aby se zase probrala. Duch ale omráčí Phoebe soškou. Prue ale už vypila odvar a upadla do smrti. Naštěstí přijde Andy a začne Prue probouzet. Prue mezitím jako duch odříká zaklínadlo a zničí tak vrahova ducha. Prue i Phoebe se probudí a jsou zdravé. Piper se vrátí ze služební cesty a Prue ani Phoebe ji o duchovi neřeknou.

21. Love Hurts - Láska je zlá
Leo ochraňuje dívku Daisy.Do Daisy je zamilovaný světlokaz Alek.Protože už ho Daisy nemiluje,všude ji pronásleduje.Když je pod Leovou ochrannou rukou nic se jí nemůže stát.Alek postřelí svou kuší Lea a ten je smrtelně zraněn.Dovolená sester je zrušena, protože se u nich na půdě objeví právě Leo. Piper se konečně dozvídá, že Leo má nadpřirozené schopnosti jako ona, že je světlonoš a jejich strážný anděl.Piper se na Lea zlobí, že jí vše tajil. Stav Lea se však prudce horší, Piper je stále s ním a snaží se ho zachránit. Prue a Phoebe se vydají hledat a ochránit Daisy. Piper se souhlasem sester přečte kouzlo, které má vyměnit jejich moc s Leem a Pipe. Chce pak použít Leovu schopnost léčit a Lea uzdravit.Kouzlo však působí na všechny v místnosti a proto si Prue musí zvyknout na schopnost předtuch a Phoebe zase na schopnost telekineze. Bohužel Piper neumí ovládat Leovu sílu.Prue a Phoebe se vydávají na nádraží hledat Daisy,protože jim Darryl oznámil že tam byl zaznamenán pohyb na její kreditní kartě.Prue dává Phoebe lekce jak ovládnout telekinezi aby věděla co dělat, až se objeví světlokaz.Nakonec má Prue vidění ve kterém vidí Daisy na záchodě. Ovšem Phoebe místo, aby odhodila útočníka, pouští vody z kohoutků.Prue a Phoebe nakonec přivádí Daisy do domu, ale Leo právě v náručí Piper zemřel. Piper zůstává s Leem sama a v žalu konečně nahlas přiznává, že ho z celého srdce miluje. V tu chvíli její ruce začnou vyzařovat léčivé světlo a Piper se podaří opět Lea oživit. Leo ji pak vysvětlí, že léčí láskou a srdcem a dokud si Piper nepřiznala, že Lea miluje víc než svůj život, její propůjčená síla nefungovala. Sestry porazí světlokaze a vrací si navzájem propůjčenou sílu.

22. Deja Vu All Over - Neúprosná smyčka
Zaklínač Rodrigez zavřel Andyho do vězení a když mu slíbil, že ho propustí tak dojednal schůzku s čarodějkami, přišel za Rodriguezem Tempus, který vrací čas. Těsně před 18:00 zazvonil na čarodějky a Phoebe mu šla otevřít, hodil po ní bleskovou kouli, zemřela. Když uviděl Piper tak po ní také hodil kouli, ale ta ho zmrazila, ze schodů přišla Prue a odhodila tu kouli na něj. Tempus vrátil čas. a odehrávalo se to samé. Těsně před 18:00 znovu zazvonil, opět mu šla otevřít Phoebe tu znovu zabil, když uviděl Piper tu také zabil(nestačila ho zmrazit) , Prue šla ze schodů a stačila tu kouli po něm hodit. Třetí den to samé, ale Phoebe si to pamatovala a našli kouzlo na zrychlení času. Těsně před 18:00 k nim vrazil Rodriguez a hodil po nich kouli, ale vyhnuli se jí, ale Prue spadla a byla v bezvědomí. Vtrhl tam Andy, snažil se ho zastavit, ale Rodriguez ho zabil. Piper se rychle vzpamatovala a zmrazila ho. Společně s Phoebe ho svázali k židli. Když se probrala Prue nechali ho jít, ale hodil po nich kouli a Prue to na něj odrazila a tím ho i porazily. Prue si dlouho vyčítala, že může za smrt Andyho.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tvůj blogís

(Paige Matthews, 27. 3. 2010 12:00)

SUPER BLOGÍS !