Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alyssa -s rodinou

2. 1. 2008

Alyssa pochází z rodiny, která si velmi zakládá na rodinném krbu. Rodiče Alyssu podporují všude možně. Maminka je její manažerka a často si spolu vyráží na nákupy. Tatínek Alyssu zase podporoval ve zpěvu a s vydáváním desek. Rodiče se s Alyssou občas objeví i na nějaké té akci. Dokonce Alyssin bratr bydlí se svou sestrou v jednom domě. Pro Alyssu je rodinna velmi důležitá a vždy stojí na prvním místě. Pravidelně se navštěvují a pořádají každý týden večeře.

Maminka:

Maminka Alyssy se jmenuje Lin Milano. Narodila se v roce 1948. Je vlasová poradkyně, módní stylistka a manažerka.

Tatínek:

Tatínek se jmenuje Thomas M. Milano. Narodil se roku 1947. Má italksé předky. Pracuje jako filmový hudební režisér, stříhač a poradce. Má na svém kontě například střih hudby k filmu "Zachraňte Willyho!"

Bratr:

Bratr se jmenuje Cory Milano. Narodil se v roce 1982 a je ještě svobodný. Je o 10 let mladší než Alyssa. Alyssa ho má velmi ráda a považuje ho za to nejcennější, co má a léta po jeho narození považuje za nejšťastnější etapu svého dětství. Cory účinkoval už v mnoho televizních pořadech, několik epizodních rolí v seriálech a krátkých filmových zkušeností. Ve filmu Dvojitý drak (Double Dragon) si dokonce zahrál Alyssina bratra.

2

3

1

5

3

6

6

9

3

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ani1996@seznam.cz

(Nastenka, 22. 3. 2008 18:58)

trapny ne

ani1996@seznam.cz

(Nastenka, 22. 3. 2008 18:58)

trapny ne